Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Plantenstandaard met beeld en glazen bloempot en bank met plaid en sierkussens

Trend MY SPACE: rust en harmonie in huis

Voor het voorjaar/zomerseizoen 2020 heeft JYSK drie nieuwe interieurtrends ontwikkeld. In dit blog staat de trend MY SPACE centraal. 

De drie trends heten MY SPACE, MIDSOMMER en INSTA EMOTIONS. De MY SPACE-trend gaat over het vinden van tijd voor jezelf en de focus op jezelf leggen. Het vieren van het leven en het waarderen van de kleine momenten zijn onderdeel van deze trend. Met deze trend creëer je een gevoel van harmonie in je interieur, wat ten goede komt van je innerlijke rust. 

Steek wat theelichtjes aan en geniet van het mooie licht in theelichthouder ELVIN. Zet mooie bloemen in bijpassende vaas SIVERT

Black ornament, tealight holders and vase with artificial plant, in dusty blue and green colours


Creëer gezellige hoekjes in je interieur. Zet hier bijvoorbeeld plantenstandaard PELLE neer en plaats daarop je favoriete decoratie items. 

Pedestal with ornament and plant pot with artificial plant


Er wordt steeds meer aandacht besteed aan duurzaamheid. Volgens deze gedachte gaat de MY SPACE-trend ook over het opruimen van ons huis en weggooien van overbodige spullen waardoor er ruimte ontstaat. Hiervoor zijn goede opbergers onmisbaar. Gebruik bijvoorbeeld mand MALTE om je spullen in op te bergen. Handig en het ziet er ook nog eens mooi uit! 

Bookcase with baskets and books

 

Opbergbox AKITA is zowel praktisch als netjes. Het heeft een deksel, dus er kan geen stof en vuil bij je spullen komen. De handgreep komt goed van pas wanneer je je spullen wilt verplaatsen. 

Storage bucket with a lid and a handle on a shelf a bookcase


Materialen van deze trend zijn hout, beton en glas samen met nieuwe materialen zoals gaas, traagschuim en geborsteld chroom. Voorbeelden hiervan zijn bijzettafels UPTOWN en vaas MAGNUS

Two end tables in black with vase, scented candle and tealight holder


Geometrische patronen verschijnen samen met zachte en ronde vormen. Spiegel EFFECT is hier een goed voorbeeld van. Het bestaat uit 5 losse onderdelen die je samen kunt brengen in een vorm die jij het mooiste vindt. 

Wall shelf in glass and 5 piece decorative mirror in geometric shape

 

De kleuren in deze trend zijn geïnspireerd op het leven onder water. Mint en groen zijn belangrijke kleuren voor deze trend, samen met aqua blauw en grijs/olijfgroen in zowel lichte als donkere nuances. Denk hierbij aan plaid LINNEA, sierkussen KUGLEASK en sierkussen DUNHAMMER

Sofa with throw and sofa cushions


Ben je benieuwd naar de andere trends? Lees meer in ons blog over INSTA EMOTIONS en MIDSOMMER

 

Ontdek meer

De favoriete gordijnen van onze inkoper

De kleur van het jaar

Verwelkom de lente met rustige, groenblauwe tinten

Wat je moet weten over verlichting in je slaapkamer

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.