Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Bloempot, kaarsen, batterij-aangedreven lamp, wandplank en ornament.

Trend INSTA EMOTIONS: informeel en kleurrijk

Maak kennis met onze nieuwste trends voor het voorjaar en de zomer van 2020!  De drie nieuwe trends worden INSTA EMOTIONS, MIDSOMMER en MY SPACE genoemd.

INSTA EMOTIONS is een trend die is gebaseerd op het onvermijdelijke fenomeen van social media. De manier waarop we naar anderen en onszelf kijken wordt in deze trend weerspiegeld. De trend is informeel, speels en leuk, net zoals sierkussen met lipvorm KLEMATIS


In de nieuwe realiteit van social media zijn virtuele avonturen en holografische ervaringen het eerste waar je aan denkt. In deze trend zien we boeiende, optimistische en fijne details in combinatie met nostalgie. Dit komt bijvoorbeeld terug in decoratie TRULS


In deze trend staan experimentele en geometrische vormen centraal samen met de vorm van schelpen. Materialen van draden, keramiek en glas worden op nieuwe manieren gecombineerd, wat zorgt voor een edgy en speelse uitstraling. De trend is een mix van oud en nieuw.

Combineer bloempot AXEL met lamp VILLY op batterijen. 


INSTA EMOTIONS zorgt voor een kleurenexplosie. De kleuren hebben een nostalgische en zonovergoten uitstraling. Koraal, roze en oranje zijn belangrijke kleuren en de manier waarop de kleuren worden gemengd is belangrijk: ze vloeien in elkaar over. 

Leuk voor de kinderkamer is vloerkleed GULMAURE. Het kleed is verkrijgbaar in verschillende varianten, allemaal met een speelse, kleurrijke uitstraling. 


Geïnteresseerd in de andere trends? Lees meer over MIDSOMMER en MY SPACE.

 

 

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor de feestdagen