Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Singles' Day 2020

Shoppen op Singles’ Day

Je kent Black Friday en Cyber Monday wellicht al – enkele van de drukste winkeldagen in het jaar. Black Friday wordt gezien als het begin van het kerstinkopen-seizoen en Cyber Monday is de naam voor een groot online shopping event, de maandag na het Amerikaanse Thanksgiving. Maar met Singles’ Day kun je op 7 november alvast beginnen met shoppen.

Singles' Day komt oorspronkelijk uit China

Singles’ Day is in 1993 in China ontstaan. Vier studenten van de universiteit van Nanking begonnen hun single status te vieren als tegenreactie op Valentijnsdag. Op Singles’ Day ontmoeten singles elkaar tijdens feesten en partijen. Ondertussen is deze dag uitgegroeid tot de grootste winkeldag ter wereld – online en offline. Waar het tijdens Valentijnsdag draait om cadeaus voor je geliefde, gaat het tijdens Singles’ Day om cadeaus voor jezelf en mag je jezelf eens goed in de watten leggen. Je kunt iets kopen wat je altijd al wilde - vaak voor een erg lage prijs. 

Meer over Singles' Day

Singles’ Day werd oorspronkelijk alleen gevierd door jonge mannen en werd ‘Bachelors Day’ genoemd, maar het is uitgegroeid tot een feestdag voor zowel mannen als vrouwen. Het wordt ieder jaar gevierd op 11 november, omdat deze datum uit 4 eenen bestaat, welke de 4 single studenten van de universiteit van Nanking vertegenwoordigt. Een 1 staat ook symbool voor het single zijn. Singles' Day wordt wereldwijd steeds populairder, ook in Nederland krijgt het fenomeen meer bekendheid. 

Singles' Day bij JYSK

Ook bij JYSK laten we Singles' Day niet onopgemerkt voorbij gaan! Je profiteert van 7 t/m 13 november 2022 van korting tot 50% op heel veel artikelen.

Bekijk de Singles' Day actie

Wij wensen je veel shopplezier op Singles' Day! 


Person shopping online

 

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.