Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Vrouw in het midden van een sprong en moeder en kind doen buiten oefening

Met deze essentials wordt buiten sporten nog leuker

Buiten trainen is voor veel mensen fijner dan trainen in een warme sportschool, zeker in tijden van corona. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste tools. Een gymmat is ideaal voor kinderen om salto's, koprollen, radslagen of kruiwagenraces te doen en natuurlijk ook leuk voor jou om mee te kunnen doen! 


SIVFLY is een stabiele en duurzame trainingsmat met een dubbellaagse hoes die tijdens het gebruik in vorm blijft, zodat jij en je kinderen de komende jaren urenlang plezier kunnen beleven. De mat heeft een vlak oppervlak en biedt geweldige springervaringen. Het wordt geleverd met een elektrische pomp en het duurt minder dan twee minuten om het uit te pakken totdat het is opgeblazen en klaar is voor plezier en training.

Trainingsmat SIVFLY is perfect voor buitenoefeningen in de tuin of in het park. Je neemt de mat gemakkelijk mee in de bijgeleverde praktische tas. Hij is 450 cm lang, maar als dat niet genoeg voor je is, kun je twee of meer gymmatten aan elkaar koppelen met het bijgevoegde klittenband. De mat is 100 cm breed en 15 cm hoog. 


Na het sporten is het goed om je lichaam te laten profiteren van een lekkere stretch. Een rolmat kan een uitstekend alternatief zijn voor een gewone yogamat als je buiten aan het sporten bent. Je kunt ook kiezen voor een rolmat die zichzelf kan opblazen. 

Als je klaar bent, heb je recht op een fijne ontspannende tijd in de hangmat, waardoor je even lekker kunt relaxen. 

Vergeet niet om gehydrateerd te blijven en zorg ervoor dat je een handdoek meeneemt. 

Veel sportplezier! 
 

Ontdek meer

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen