Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
 Houten tuin bistro set en buiten opbergkist op balkon

Houten tuinmeubelen voor je balkon

Je hoeft geen grote tuin te hebben om van het zonnetje te kunnen genieten. Ook een balkon kun je leuk aankleden met een mooie tuinset. Heb je er wel eens aangedacht om houten tuinmeubelen op je balkon te zetten? Houten tuinmeubelen zijn trendy en ook verkrijgbaar in compacte en multifunctionele versies, ideaal dus voor jouw balkon! 


Klaptafel BEVTOFT is perfect voor een balkon. Als je alleen of met z'n tweeën bent dan kun je de tafel ingeklapt gebruiken. Komen er vrienden of familie langs? Klap de tafel uit en je hebt ineens een ruime tafel. Zowel het frame als het tafelblad is van eucalyptushardhout en de tafel heeft een uitgevouwen diameter van 108 cm. Houten klapstoel VEN past perfect bij de tafel en neemt ook weinig ruimte in beslag. Kies een mooi tuinkussen uit waardoor je nog lekkerder op stoel VEN zit. 

Wooden garden bistro set on balcony


Wat extra opbergruimte op je balkon kan altijd goed van pas komen. Combineer opbergruimte met extra zitruimte en je hebt opbergbox KARLBY! KARLBY kun je gebruiken om spullen zoals tuinkussens, plaids, lantaarns of een snoeischaar in op te bergen. De opbergbox wordt geleverd met dikke, luxe kussens, zodat je het ook als een bankje kunt gebruiken waarop je comfortabel kunt zitten. 
 

Outside storage box with seating on top
KARLBYOpbergbox KARLBY B128xH43xD42 hardhout
200,-/stuk
200,- /stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 200,- /stuk
Normale verkoopprijs: 249,- /stuk (-20%)


Vergeet niet je balkon aan te kleden en gezellig te maken met bloempotten, lichtsnoeren, sierkussens en lantaarns. Heb je een klein balkon? Denk dan ook aan je verticale ruimte! Ook aan de muur kun je mooie bloemen of planten hangen. Wees creatief en maak er iets moois van, zodat jij heerlijk kunt genieten op jouw balkon. 
 

Outdoor lantern and balcony planter in two stories on a balcony


Wist je dat? 

Alle houten tuinmeubelen van JYSK zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout (FSC® N001715). FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profit organisatie en etiketteringssysteem voor hout en papier. Het FSC-label is jouw garantie dat het hout afkomstig is uit meer duurzame bossen waar mensen, dieren en planten worden verzorgd. Wanneer je voor FSC-gecertificeerde producten kiest, draag je bij aan de bescherming van natuurlijke bossen en lokale bevolking. 

 

Ontdek meer

Gids: Kies de juiste parasol

Gids: Kies de juiste parasol

Zo kies jij de perfecte loungeset voor je tuin

Zo kies jij de perfecte loungeset voor je tuin

Gids: Kies de juiste opbergbox

Gids: Kies de juiste opbergbox

Gids: Stel een modulaire loungeset samen voor je buitenruimte

Gids: Stel een modulaire loungeset samen voor je buitenruimte