Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
De VANDSTED collectie

In de spotlight: de VANDSTED collectie

Bamboe is een super trendy materiaal voor meubelen. Het is betaalbaar en heeft een exotische uitstraling, dat erg goed past bij de Scandinavische stijl waar we bij JYSK zo van houden.

Met onze 4 sterren beoordeelde* VANDSTED collectie kun je die speciale Scandinavische uitstraling in elke ruimte in je huis creëren. De VANDSTED serie bestaat uit verschillende artikelen: een praktisch bankje, een sidetable, een decoratieve ladder, een inklapbaar kledingrek, een handig wandrek en sinds kort ook een nachtkastje.

Alle producten zijn gemaakt van bamboe, in sommige gevallen in combinatie met MDF. We zijn er erg trots op dat alle artikelen een gemiddelde beoordeling van 4 of meer sterren hebben gekregen. We geven je in dit blog een overzicht van alle artikelen en hebben een aantal beoordelingen van klanten voor je op een rij gezet. 

“Functioneel en mooi”

De VANDSTED sidetable is ideaal voor in je hal of een andere kamer met beperkte ruimte. De onderste plank is handig om tijdschriften, mandjes of plaids op te bewaren. Zoals een van onze klanten beschrijft op JYSK.nl:

“Functioneel en mooi. Perfect decoratief meubilair met een functie.”

 

“De bank is precies wat ik wilde”

De VANDSTED bank heeft een comfortabel kussen van duurzame stof en een plank waar je spullen op kunt bewaren. Een klant schreef op JYSK.nl:

“Ik ben zeer tevreden. De bank is precies wat ik wilde.”

 

“Eenvoudig te monteren”

Het VANDSTED kledingrek is niet alleen mooi maar ook praktisch. Wanneer je hem niet gebruikt kun je hem namelijk makkelijk inklappen en ergens anders opslaan. Op JYSK.nl geeft een klant aan wat haar ervaring is met het kledingrek:

“Het kledingrek is comfortabel, ziet er mooi uit en is eenvoudig te monteren. Ik raad hem iedereen aan (het is veel beter dan metaal). Aankoop en levering via internet ging zonder problemen.”


“Geweldig ontwerp en goede kwaliteit”

Wandrek VANDSTED is elegant en licht, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen. Op de schappen heb je plek voor boeken, praktische doosjes en mooie vazen. Op JYSK.nl liet een klant deze beoordeling achter:

“Geweldig ontwerp en goede kwaliteit!” 


“Ik ben zeer tevreden” 

Zet de VADSTED decoratieve ladder tegen de muur aan in de slaapkamer, badkamer of woonkamer en hang er eventueel leuke plantjes aan of plaids overheen. Een klant op JYSK.nl zegt: 

“Eenvoudig te monteren en te decoreren. We hebben hem in de slaapkamer staan en gebruiken hem voor plaids en kleding. Ik ben zeer tevreden.”


Het VANDSTED nachtkastje is nieuw in ons assortiment. Vanaf 26 juli 2019 is het nachtkastje online te bestellen en vanaf uiterlijk 9 augustus 2019 verkrijgbaar in onze winkels. Uiteraard hebben we nog geen klantbeoordelingen over dit artikel, maar wij zijn ervan overtuigd dat jullie net zo positief zullen zijn over dit nachtkastje als over de rest van de VANDSTED collectie! 

 

*De beoordelingen komen uit alle JYSK NORDIC landen, hieronder vallen: Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Nederland, Slovenië, Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië, Oekraïne, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, België en Ierland.

Het nachtkastje telt niet mee in het gemiddelde aangezien dit product pas in juli toe wordt gevoegd aan de collectie. 

Heb je ook een of meer meubelen van de VANDSTED collectie? Laat ons weten wat jij er van vindt!
 

Ontdek meer

In de spotlight: de MARKSKEL collectie opbergmeubelen

In de spotlight: de MARKSKEL collectie opbergmeubelen

Gids voor het opbergen van schoenen

Gids voor het opbergen van schoenen

Kies de juiste ladekast

Kies de juiste ladekast

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie