Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
 Houten tuinbistro met tafel en 2 stoelen op een terras en houten loungeset op een balkon aan de oceaan

De mooiste houten tuinmeubelen voor jouw terras

Houten tuinmeubelen zijn in 2020 weer helemaal hot! De tuinmeubelen geven je balkon of tuin een natuurlijke uitstraling. Wij laten je in dit blog de mooiste tuinmeubelen voor jouw terras zien. 

Houten tuinset hardhout
YTTRUP L150 hout + 4 KAMSTRUP hardhout
499,-/set
588,96 /set
15% korting


Houten tuinset bestaande uit tuintafel YTTRUP en tuinstoelen KAMSTRUP is gemaakt van geolied FSC®-hardhout. De tafel bestaat daarnaast uit aluminium. De houten tuinstoelen kun je in 5 verschillende standen zetten, waardoor je optimaal kunt relaxen! 

Heb je weinig ruimte in je tuin of op je balkon? Ga dan voor bistroset VEN. Kies een paar leuke tuinkussens en jouw tuinset is compleet. 

Houten tuinsets zijn populair vanwege de natuurlijke uitstraling. Daarnaast matchen houten tuinmeubelen goed met andere materialen. Loungeset TAGEHOLM heeft bijvoorbeeld mooie licht grijze kussens, die goed matchen bij het donkere hout.  

Houten loungeset met grijze kussens


Tuinset ESKILDSTRUP heeft een combinatie van teak en een aluminium frame. Dit geeft de tuinset een moderne uitstraling en past op veel verschillende soorten terrassen.  

Houten tuinset teak en aluminium


Als je extra zitplaatsen en ruimte voor opslag nodig hebt, kun je kiezen voor opbergbox KARLBY. Hier kun je jouw tuinkussens, plantenbakken of andere spullen in opbergen. Door het bijgeleverde kussen is KARLBY ook ideaal als zitbank.  

Houten tuinbankje met opslagmogelijkheden
Opbergbox KARLBY B128xH43xD42 hardhout
200,-/stuk
249,- /stuk
20% korting


Alle houten tuinmeubelen in JYSK zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout (FSC® N001715). FSC staat voor Forest Stewardship Council en het is een non-profit organisatie- en etiketteringssysteem voor hout en papier. Het FSC-label is je garantie dat het hout afkomstig is uit duurzame bossen waar mensen, dieren en planten worden verzorgd. Wanneer je kiest voor FSC-gecertificeerde producten, help je de bossen in de wereld te beschermen.

De meeste van onze houten tuinmeubelen zijn gemaakt van eucalyptus of teakhout. Het is hard en duurzaam, bestand tegen rot vanwege het natuurlijke hoge oliegehalte. Naast de praktische voordelen, heeft het een elegante roodbruine tint die je tuin of balkon een vleugje luxe geeft.

Houten ligbed aan zwembad


Houten tuinmeubelen moeten worden behandeld en onderhouden als je er vele zomers gebruik van wilt maken. Lees hoe je jouw houten tuinmeubelen het beste kunt onderhouden.  

Ontdek meer

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: Hoe kies je de juiste tuinstoelen?

Gids: Hoe kies je de juiste tuinstoelen?

Hangmat of hangstoel? Maak de juiste keuze

Hangmat of hangstoel? Maak de juiste keuze