Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Well organised desk with chair, lamp, bulletin board and storage solutions

5 tips om je huis op te ruimen en te organiseren

Ben jij iemand die spullen snel kwijt raakt? Of heb je zoveel rommel op je bureau of tafel liggen dat jij door de bomen het bos niet meer ziet? De oplossing is om alles goed georganiseerd te houden. Elk item dat je hebt, moet een thuis hebben - een plek waar het thuishoort en waar je het altijd kunt vinden (want als je klaar bent met het gebruiken, weet je precies waar je het terug kunt zetten).

We hebben 5 tips die jou helpen georganiseerd te worden. Zo begin je het nieuwe jaar met een opgeruimd en georganiseerd huis! 


1. Leg jouw opladers in een kleine opslageenheid

Niets is vervelender - sommigen noemen het zelfs stressvol - dan op zoek te zijn naar een oplader wanneer jouw telefoon bijna leeg is. Zorg ervoor dat je al jouw laders op één plek bewaart - het liefste bij een stopcontact. De beste opslagoplossing biedt ook ruimte voor jouw apparaten tijdens het opladen. Kies bijvoorbeeld voor deze leuke trolley

 


2. Vergeet jouw to-do lijsten niet

Hang je notities op een prikbord waar je ze kunt zien. Als je je ideeën en gedachten op papier kunt zien, helpt het je om ze in gedachten te houden. Bonustip: krijg je je beste ideeën vlak voor het slapen gaan, wanneer je net wakker bent geworden of misschien onder de douche? Bewaar een notitieblok bij je bed en in de badkamer, zodat je ze kunt opschrijven voordat je ze vergeet.


3. Gebruik elke vierkante meter

Als je in een klein appartement woont, wil je elke vierkante meter gebruiken om rommel te voorkomen. Een leuk idee dat je helpt om op een creatieve manier gebruik te maken van je verticale ruimte, is om hangers aan haken te gebruiken om kunstplanten of tijdschriften op te hangen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld knoppen HADSTEN

 


4. Slimme inpakpapieropslag

Lange en dunne rollen inpakpapier kunnen niet overal opgeborgen worden. Een oplossing is om een grote mand te kopen en de rollen op hun plaats te houden met een kussen. Je kunt ze ook aan de muur hangen met twee touwlussen, een voor elk uiteinde van het inpakpapier.


5. Kies praktische opslagoplossingen

Houd de dingen die je tegelijkertijd gebruikt en in dezelfde setting bij elkaar. Schaar, potloden en lijm is een voorbeeld. Een andere is sleutels en portemonnee. Of je make-up kwast, lippenstift, camouflagestift en mascara. Zoek een praktische opslagoplossing. Als je kiest voor een doorzichte opslagbox zie je direct welke spullen er in liggen. Opslagbak VICKLEBY is super praktisch omdat het gemakkelijk mee te nemen is.

 

Wat zijn jouw beste tips om het huis georganiseerd te houden? Deel ze in de reacties!

Lees ook onze tips over winterdecoratie en onze tips over sfeervolle verlichting tijdens de wintermaanden

 

Ontdek meer

De favoriete decoratieve opbergmanden van onze inkoper

De favoriete decoratieve opbergmanden van onze inkoper

In de spotlight: de MARKSKEL collectie opbergmeubelen

In de spotlight: de MARKSKEL collectie opbergmeubelen

Gids voor het opbergen van schoenen

Gids voor het opbergen van schoenen

Kies de juiste ladekast

Kies de juiste ladekast