Ringsted Dun - Gemaakt in Denemarken

Ringsted Dun maakt donzen dekbedden en kussens voor het hele gezin, gemaakt van 100% natuurlijke materialen en ontwikkeld voor mensen die geen concessies doen ten aanzien van kwaliteit. 

Ringsted Dun wordt gemaakt in Denemarken en de productie is gebaseerd op optimaal respect voor vakmanschap, tradities en aandacht voor mens en dier. De combinatie van de fijnste ganzen- of eendendonzen vulling en zachte katoenen tijk garandeert een optimale nachtrust voor het hele gezin.

De geschiedenis van Ringsted Dun begon in 1947. Destijds waren veren en dons slechts een bijproduct, maar in plaats van ze weg te gooien, richtte Ringsted Dun een wasfaciliteit voor veren en dons op. Hier werden dons en veren gewassen en werden ze de ideale vulling voor dekbedden en kussens. Dankzij de uitgebreide ervaring met en kennis over veren en dons behoren de dekbedden en kussens van Ringsted Dun tot de beste en fijnste op de markt.

Ringsted Dun is geschikt voor mensen met allergieën. De dekbedden en kussens zijn gecertificeerd volgens de OEKO-TEX® Standard 100. Dit is wereldwijd het meest toonaangevende gezondheidslabel voor textielproducten. Bovendien draagt Ringsted Dun de keurmerken NOMITE en Downafresh Greenline®.