Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Welkom bij JYSK!

Welkom bij JYSK!

Datum:

Categorie: Over JYSK

Tags: Over JYSK, Over blog, Welkom

JYSK, het verhaal

Er was eens een Deense jongeman met een goed idee… Zo begon 40 jaar geleden het verhaal van Lars Larsen en de winkelketen JYSK. In 1979 opende Larsen namelijk de eerste JYSK winkel in Aarhus, de op een na grootste stad in Denemarken. Het was zijn droom om een eigen winkelketen te beginnen waar hij beddengoed zou gaan verkopen. Ondanks dat hij weinig geld had om zijn droom te financieren, had hij wel een heleboel goede ideeën. Met zijn goede ideeën ging hij naar de bank om geld te lenen en vond hij een aantal leveranciers die hem wel wilden helpen.

Zo gezegd zo gedaan, de eerste JYSK winkel werd geopend en velen volgden daarna. Lars Larsen wilde kwaliteitsproducten verkopen die goedkoper waren dan bij de concurrent. Door groot in te kopen en snel uit te breiden, kunnen besparingen doorberekend worden aan de klant.

Anno 2019 is JYSK actief in meer dan 52 landen en viert de organisatie zijn 40e verjaardag! Momenteel zijn er meer dan 2.700 JYSK winkels over de hele wereld en ruim 23.000 mensen werkzaam bij JYSK. In Nederland zijn er op dit moment 95 JYSK winkels en een online shop, www.JYSK.nl, waar je voor een goede aanbieding de leukste meubels en accessoires kunt kopen.

Tegenwoordig verkoopt JYSK niet alleen maar beddengoed, maar eigenlijk alles voor de woning. Of je nu op zoek bent naar een bank, salontafel, garderobekast, eettafel, bed, matras of boxspring, je vindt het bij JYSK. Ook voor tuinmeubelen ben je bij JYSK aan het juiste adres. Naast meubelen, verkopen we ook de leukste, trendy accessoires voor in huis en in de tuin.

JYSK Blog

Op zoek naar inspiratie, tips & tricks, goede aanbiedingen en de mooiste foto’s? Volg dan ons JYSK blog! Hier geven we je de leukste interieur ideeën, tips voor het onderhouden van je meubelen, een kijkje achter de schermen bij JYSK en ideeën over hoe je jouw huis in kan richten met de Scandinavische stijl voor een lage prijs!

We wensen je veel leesplezier en zijn erg benieuwd naar alle reacties en vragen, die we graag zullen beantwoorden.