Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Tafel versiert voor kerst met kerstboom en kerstmannen

Versier je huis met traditionele kerstkleuren

Datum:

Categorie: Kerst

Met zijn vele lichtjes, nostalgische muziek en vele familietradities is kerst een van de meest magische tijden van het jaar. Zodra december voor de deur staat, is Kerstmis overal - thuis, op straat, op het werk en in allerlei winkels. Als je een van die mensen bent die van kerst houdt, kun je waarschijnlijk niet wachten tot het december is om te beginnen met de versiering! 

Eetkamer versiert met kerstdecoratie en een kerstboom met cadeaus

Klassiek rood - met een twist

In onze kerstcollectie voor 2021 hebben we de nadruk gelegd op een gezellige en Scandinavische sfeer die zowel klassiek als modern van stijl is, met rood als basiskleur. We zijn vooral enthousiast over onze mok en schaal HORNBLENDE, met een leuke kerstprint. 

Mokken en schaaltjes met kerstprint en zelf gebakken lekkernijen


Het is perfect voor die gezellige momenten met familie en vrienden, waarbij jullie samenkomen onder het genot van een lekkere kop warme chocolademelk of een heerlijk kerstgebakje.

Traditionele kerstversiering voor dat gezellige gevoel

Bij JYSK houden we van kerstmannen en -elfen en ze passen perfect in een klassieke, rode kerstsfeer. Kerstmannen FORSETE, DVALIN, BOND en FENRIR zorgen direct voor een beetje kerstmagie in jouw huis.
 

Kerstmannen in rood en beige op een wandplank met kaarsen


Maak er een familieding van om de kerstmannen rond het huis te zetten en verzin samen met je kinderen namen voor hen. Misschien zal de kerstgeest ze 's nachts tot leven wekken.
 

Kerstmannen in rood en grijs.  Kerstmannen op een wandplank en drie kleine kerstmannen in een boom


Zet theelichthouder SKINFAXE of de lantaarn HARMOND in de keuken, de woonkamer of op de kersttafel en breng gezellig sfeerlicht in huis tijdens donkere, lange decemberavonden.
 

Rode kerst lantaarn en theelichthouder met kerstprint

Geen kerst zonder cadeau

Een van de grootste vreugden van kerst is de mensen die je liefhebt verwennen met cadeaus. Groot of klein - het formaat doet er niet toe - maar een mooi ingepakt cadeau brengt altijd plezier! 
 

Kerstcadeaus onder een boom met beige en roze tinten


Gebruik KARDUS cadeaupapier en voeg een klein dennentakje of dennenappel toe voor dat beetje extra. Kerstcadeaus zijn super decoratief, dus pak jouw cadeaus vroeg in en laat ze in december uitstallen. Je kunt ook opbergdozen inpakken en ze overal in huis neerzetten.
 

Kerstsokken hangend met een kerstmotief


Gebruik kerstsok HIMINROD om aan de schouw of haard te hangen en stop er kleine adventscadeautjes in. 

Creëer een magische setting voor het kerstdiner

Heerlijk eten is voor veel mensen vaak het hoogtepunt van kerst. Of je nu een kerstdiner met de familie organiseert of een feestje geeft voor vrienden, een goed gedekte tafel kan helpen de sfeer voor de hele avond te bepalen.

Kerst tafelsetting met rood tafelkleed en gouden accessoires


Maak tafeldecoratie met de kleur rood en elementen uit de natuur. Het is gemakkelijk om te doen en het ziet er feestelijk uit. Gebruik een rood tafelkleed zoals GULDSTEN en zoek buiten dennenappels en decoratieve takken en gebruik ze als middenstuk. Voeg mok en schaal HORNBLENDE en nostalgische kandelaars toe, zoals SKINFAXE, HARMOND of de modernere kandelaar ERVIN.


Maak de kersttafel compleet met versierde DIY servetten. Neem een vers dennentakje en een kaneelstokje en voeg die toe aan het servet - eenvoudig maar het "wow"-effect is geweldig!

Bekijk het kerstassortiment

Lees meer over onze Nordic Mood kerstcollectie.