Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Stijlvolle herfst en kerst met Nordic Mood

Stijlvol herfstinterieur met de nieuwe Nordic Mood collectie

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Nordic Mood

JYSK’s nieuwe Nordic Mood collectie biedt elegante decoratie ideeën voor dit najaar en de feestdagen. Tijdens koude en gure herfstdagen is het fijn om binnen een gevoel van 'hygge' te creëren met gezellige lampjes, kaarsen of LED lichtjes. Maak kennis met onze nieuwste Nordic Mood collectie! 

Om binnen gezelligheid en sfeer te creëren, zijn mooie accessoires onmisbaar. Combineer de stijlvolle vaas ROY met de spiegel DARIUS om een unieke uitstraling te krijgen en voeg de decoratieve kaarslichthouder ESGIR toe als finishing touch. Breng de herfstsfeer naar binnen met een mooi boeket van verse of gedroogde bloemen.

 


De nieuwe Nordic Mood collectie bevat meerdere kerstartikelen. Eén hiervan is de decoratieve kerstman RUBIN met een fluwelen kerstmuts. Creëer extra sfeer door kaarslicht toe te voegen. Bijvoorbeeld in de stijlvolle lantaarn VILLADS. Deze lantaarns kun je zowel binnen als buiten zetten. 

Kunstkerstbomen zijn dit jaar nieuw in ons assortiment. Kunstboom PYSSEL is onderdeel van deze Nordic Mood collectie en is net even anders als een standaard kunstkerstboom. Erg leuk om te stijlen met kerstballen!  


De artikelen in de nieuwe Nordic Mood collectie worden in de winkel bij elkaar gepresenteerd. Alle artikelen zijn vanaf 18 oktober verkrijgbaar in onze winkels en online via JYSK.nl. De gepresenteerde collectie is uiterlijk 31 oktober te zien in alle JYSK-winkels.

Over Nordic Mood

Vier keer per jaar kiest ons inkoopteam zorgvuldig artikelen voor een trendy collectie van Nordic Mood. De artikelen kun je goed met elkaar combineren maar staan op zichzelf ook mooi in je interieur. De collectie is tijdelijk verkrijgbaar.