Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Sfeervolle verlichting gedurende de donkere wintermaanden

Sfeervolle verlichting gedurende de donkere wintermaanden

Datum:

Categorie: Inspiratie, Kerst

Nu de donkere wintermaanden zijn aangebroken is mooie sfeerverlichting onmisbaar in je interieur. We brengen immers veel van onze vrije tijd binnen door en prettig licht is dan geen overbodige luxe. In dit blog leuke tips en inspiratie voor knusse winterlampjes.

Vaak denk je al snel aan kaarslicht als je het gezellig wil maken in huis. Kaarslicht geeft een knus en warm effect. Maar ben je op zoek naar een veiligere optie? Dan biedt LED verlichting een uitkomst! LED verlichting heeft vele voordelen, zo verbruikt een LED lampje minder stroom en heeft LED verlichting een langere levensduur. Dat maakt dit handige lampje lekker milieuvriendelijk. Ook kun je je vingers niet branden aan deze LED lampjes omdat ze niet heet worden, hoogstens een beetje warm. Hartstikke safe dus!

Hangende ster AMFIBOL LED verlichting sfeervol

Links: theelichthouder DANFRED Rechts: ster AMFIBOL


Met een fijne lichtsnoer kun je leuke creaties maken. Wikkel een lichtsnoer om decoratief huisje TORKILD of drappeer een lichtsnoer in een mooie lantaarn, bijvoorbeeld lantaarn LOKI. Je kunt hier het beste lichtsnoer MADSEMIL voor gebruiken. Zeg nou zelf, ziet er gezellig uit toch! Let erop dat je voor het maken van deze creaties geen echte kaarsen gebruikt maar LED kaarsen in verband met de veiligheid.

DIY lichtjessnoer MADSEMIL en decoratieve box TORKILD

Mooie sfeerverlichting zit 'm niet alleen in de kleine lampjes. Ook de 'grote' lampen zijn van grote invloed op de sfeer in de kamer. Een tafellamp is gemakkelijk te verplaatsen en zorgt ervoor dat je wat flexibeler bent om te kiezen waar je meer licht en waar je minder licht wil hebben. Wanneer je een hanglamp eenmaal aan het plafond hebt hangen, dan verplaats je deze niet zo snel meer. Denk dus goed na waar je een hanglamp ophangt en of deze bijdraagt aan de sfeer in de (woon)kamer. En een hangende lamp hoeft heus niet standaard boven de eetkamertafel of salontafel te hangen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een lamp boven je dressoir te hangen. 


Een beetje creativiteit kan nooit kwaad, en helemaal niet als het op verlichting aankomt. Bijvoorbeeld deze tafellamp ERNST, het is een lamp voor op je bureau of dressoir. Maar als je een beetje handig bent kun je er makkelijk een muurlamp van maken! Kun je 's avonds nog prima even een hoofdstuk uit je favoriete boek lezen in een knus hoekje, zonder dat de hele woonkamer verlicht wordt.
 
Bureaulamp ERNST kan ook als muurlamp gebruikt worden 
Ook leuk, deze Light Box TORLEIF. Je kunt zelf een persoonlijke boodschap samenstellen. Dat is nog eens een leuke manier om je gasten te ontvangen tijdens de feestdagen!

Light box / letterlamp TORLEIF ledverlichting