Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Shop de mooiste meubelen met 20-50% korting tijdens de Meubelweek

Bekijk alle aanbiedingen
Sierkussen met rode lippen, gekleurd sierkussen, witte plantenbak, vaas, plaid, kaarsen en decoratie ornament

Nordic Mood: kleurrijk en creatief

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Nordic Mood

Nu het voorjaar in volle gang is, is het tijd om wat kleur aan je interieur toe te voegen. De nieuwste Nordic Mood-collectie zit vol frisse kleuren en opvallende, creatieve elementen. De collectie is vanaf 28 april verkrijgbaar in onze winkels en online via JYSK.nl. 


Vooral de kleuren perzik en mint staan centraal in de nieuwe Nordic Mood-collectie, gebasseerd op onze interieurtrend INSTA EMOTIONS, waar het ook draait om opvallende, kleurrijke en creatieve items. "Onze nieuwste Nordic Mood-collectie verwelkomt het licht met heldere en elegante decoratieve objecten, heerlijke stoffen, opvallende kleuren en andere creatieve ideeën die jouw huis een visuele boost kunnen geven", zegt Tina Nymann, Inkoper bij JYSK . Bijvoorbeeld batterij lamp VILLY, verkrijgbaar in twee leuke kleuren, die de juiste sfeer creëert - zowel binnen als buiten in de tuin of op het balkon. 
 

Two LED battery lamps on an end table


Geef je interieur een nieuwe look met decoratie TRULS. Door het kristalglas creëert het een uniek kleureneffect. Kaarsen PALLE in fel gekleurd glas geven je interieur een frisse uitstraling. Deze kaarsen staan trouwens ook erg leuk buiten op tafel! Zo kun je tijdens mooie zomeravonden genieten van sfeervol, gekleurd kaarslicht. 
 

Two battery lamps on an end table


Richt een donker hoekje in je woonkamer opnieuw in met kleur. Creëer een knus hoekje met het zomerse plaid MAIGULL en het kleurrijke, speelse sierkussen TUSENFRYD.
 

Armchair with throw and cushion in bright colours


Haal het voorjaar naar binnen met een mooie bos bloemen. Zet je bloemen in vaas MAGNUS, die met haar organische vormen en metallic look een echte eye-catcher is in jouw interieur! 
 

Two mini fans and metal vase beside an artificial plant

 

De items in de nieuwe Nordic Mood-collectie worden ter inspiratie bij elkaar in onze winkels gepresenteerd. Vier keer per jaar wordt er een nieuwe Nordic Mood-collectie samengesteld door ons Inkoop en Design team. 

Wat vind jij van de nieuwe Nordic Mood-collectie? Laat het ons weten door een reactie achter te laten!