Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Een bankje met een rechthoekkussen en een gewatteerde gooi voor een klein kastje en andere decoratieve voorwerpen

Nieuwe Nordic Mood brengt het verleden terug

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Nordic Mood

Meerdere keren per jaar komt een Nordic Mood collectie uit. In de nieuwste Nordic Mood collectie ga je terug naar het verleden! Rustieke oppervlakken met een oeroude touch en gebrande, terracotta kleuren staan centraal in deze collectie. 

"In onze nieuwste Nordic Mood collectie willen we alle unieke vormen en prachtige kleuren uit het verleden omarmen en een moderne impuls geven om in het hedendaagse interieur te passen", zegt Tina Nymann, Inkoper bij JYSK.

Neem bijvoorbeeld vaas SVERRE. Het heeft een vorm die is geïnspireerd op de oudheid, een rustiek oppervlak en een elegante terracotta kleur. Met deze vaas geef je je interieur nieuw leven! 

Terracotta vase, tray, and candlestick


De unieke, handgeblazen glazen kopjes ANDERS in prachtige kleuren doen ons denken aan de vrolijke jaren '60. Ze zijn stapelbaar en passen gemakkelijk in de vaatwasser. Hier wil je toch graag je thee of water uit drinken? 

Small cabinet with hand-blown glass cups and candlestick and tray in the background


Het opvallende, gekleurde sierkussen KAPRIFOL past goed bij de warme kleuren van deze Nordic Mood collectie. Deze kleur komt ook terug in het gewatteerde plaid VALMUE van 100% katoen. Met zijn prachtige gele kleur zet hij de kers op de taart in deze nieuwe collectie. 

Bench with rectangle cushion and quilted throw


Alle artikelen uit de nieuwe Nordic Mood collectie zijn vanaf 15 juli 2020 verkrijgbaar via JYSK.nl en liggen uiterlijk 5 augustus 2020 in alle JYSK winkels. 


Over Nordic Mood

Vier keer per jaar kiest JYSK verschillende artikelen voor een nieuwe, trendy collectie met de naam Nordic Mood. De artikelen uit de nieuwe Nordic mood collectie worden ter inspiratie in een speciale hoek gepresenteerd in de JYSK winkels. Dit accentueert de designlijn en de manier waarop de items elkaar aanvullen.