Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Merry metal – ga voor goud tijdens de feestdagen

Merry metal – ga voor goud tijdens de feestdagen

Datum:

Categorie: Kerst, Inspiratie

Tags: Kerst

We zijn druk bezig ons huis gezellig te maken voor de feestdagen. Ik betrapte mezelf erop dat ik heel schijnheilig pas na 5 december, als de goedheiligman onze landje heeft verlaten, me zou storten op het aankleden van mijn woonkamer in kerstsfeer. Maar stiekem had ik toch al een stuk of 10 nieuwe kerstballen gekocht, gecheckt of mijn kerstverlichting aan vervanging toe was en of ik nog genoeg schoolbordkrijt heb liggen voor mijn nieuwe chalkboard tekening.

Vind jij het ook heerlijk om er over na te denken welke 'kerststijl' jouw woning dit jaar krijgt? Laat je dan inspireren door de nieuwe kersttrend van dit seizoen: Metaal! Koper, zilver en goud zijn hot! "It is gonna be a gold gold christmas"


Decoreren met metaal is makkelijk om verschillende redenen:

  • metalen laten zich makkelijk combineren
  • ze passen bij veel verschillende woonstijlen
  • ze zorgen voor een warme sfeer in de woonkamer


Daarnaast is metaal een echte eye-catcher. Goud metaal trekt je aandacht en dat is wat we willen als het om onze kerstversiering gaat. Een gouden kerstboompje op je dressoir, een sierkussentje in de bank met een gouden patroon of een set theelichhouders op de eettafel kunnen een groot verschil maken. 


Metalen laten zich goed combineren met natuurlijke materialen als hout. Kleuren als donkergroen, zwart en wit matchen bovendien perfect met metaal.

Wanneer je jouw metalen accessoires nog net even wat meer aandacht wil geven dan kun je (electrische) lichtjes gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het metaal nog meer schitterd. Gebruik een mooie lichtsnoer of combineer goud metaal met verschillende soorten kandelaren. Of plaats een waxinelichtje in een gouden theelichthouder vlak naast een witte muur en geniet van de knusse sfeer die de weerkaatsing van het licht op de muur geeft. 

Theelichthouder HALVDAN zorgt voor sfeer in huis