Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

FANTASTISCHE KERSTAANBIEDINGEN MET KORTING TOT 50%


Vanwege drukte bij PostNL pakketten kan de bezorging van jouw pakket vertraging oplopen

 

JYSK Business to Business Nederland

JYSK Business to Business: De oplossing voor jouw bedrijf

Datum:

Categorie: Over JYSK

Tags: Business-to-business, B2B

Heb jij een eigen onderneming en ben je op zoek naar mooie of praktische meubelen, bedden of decoratie voor jouw bedrijf? Van hotelkamers tot kantoor-inrichting, wij helpen je!

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar de beste prijs bij het aanschaffen van nieuwe producten. En natuurlijk wil je dat producten snel geleverd worden. Wij bieden de perfecte oplossing voor jou als ondernemer: JYSK Business to Business! In dit blog leggen wij je graag uit wat JYSK Business to Business voor jou kan betekenen.

Wij weten namelijk door onze internationale ervaring en door onze uitgebreide onderzoeken wat jij graag wilt, wat de markt wilt en hoe wij hieraan kunnen voldoen.

✅ Wij weten dat jij graag een korte levertijd hebt.

✅ Wij weten dat jij graag professioneel en deskundig advies wenst.

✅ Wij weten dat jij graag verschillende betaalmogelijkheden wilt.

✅ Wij weten dat jij graag korting wilt.

Dat is iets wat wij ook willen en daarom ook aanbieden.

Zo hebben wij een groot assortiment zodat er voor jou altijd iets tussen zit. Daarnaast hebben wij centrale magazijnen met grote voorraden, altijd in de buurt dus. Wij bieden een service voor bedrijven die speciaal voor bedrijven is ontworpen, gericht op de zakelijke markt voor zakelijke aankopen.

Zo zijn er heel veel voordelen waar jij van kan profiteren!  

Naar JYSK B2B

Een aantal voordelen van JYSK BUSINESS TO BUSINESS 

Als je onderdeel bent van de JYSK B2B club krijg je een aantal voordelen speciaal uitgevonden voor jouw bedrijf! Zo krijg je standaard 8% korting op al je aankopen, zelfs op de producten die al zijn afgeprijsd.

Wil jij ook persoonlijk advies en ondersteuning bij jouw aankopen voor jouw bedrijf? Wij bieden geen standaard ondersteuning, maar professionele ondersteuning met een deskundig, toegewijd team via de telefoon of via de getrainde medewerkers in de winkel.

Wij hebben flexibele levering door onze grote voorraden in onze centrale magazijnen. Maar dat is nog niet alles, wij leveren waar jij het wilt, hoe jij het wilt en wanneer jij het wilt! Zo is het makkelijk voor jou om je producten te ontvangen zonder gedoe.

Een van onze grootste onderscheidende factor(en) is dat wij meer dan 100 winkels in Nederland hebben, dus altijd dichtbij! Er zit altijd wel een winkel in de buurt zodat je kan kijken, voelen en testen hoe de producten bevallen voor je de aankoop doet.

Wij zijn altijd beschikbaar en bereikbaar voor vragen, hulp, ondersteuning en zelfs om jouw advies te geven op jouw locatie! Grote projecten? Geen probleem! Als jij wilt komen we met je meedenken en doen we een voorstel op basis van jouw wensen.

Geniet van de vele voordelen die wij je bieden. Gewoon omdat het kan bij JYSK!
 

De totaaloplossing voor wonen en slapen

Rajiv Bakas, Business-to-Business manager Nederland, is verantwoordelijk voor de uitrol van JYSK Business-to-Business. Hij deelt graag zijn visie met jullie. Rajiv:

“Het is mijn taak om Business-to-Business voor JYSK in Nederland op de kaart te zetten en de zakelijke markt op een professionele manier te bedienen met alle voordelen van JYSK. In Nederland weten wij al heel goed onze consumenten te bereiken met een groot assortiment en vele winkels. Het is nu tijd om de zakelijke markt in Nederland te laten zien en te laten beleven dat wij van grote meerwaarde kunnen zijn als het gaat om totaaloplossingen omtrent wonen en slapen.”

“De meeste mensen denken bij JYSK aan de inrichting van hun huis en niet direct aan de inrichting van bijvoorbeeld hotelkamers, vakantiewoningen, kantoren en dergelijke. Daar willen wij verandering in brengen, omdat ons concept vele oplossingen biedt voor het bedrijfsleven. We hebben een ruim assortiment en een grote selectie producten die in veel sectoren en bedrijven gebruikt kunnen worden.”

“Daarnaast willen we ons ook richten op het feit dat we geweldige aanbiedingen hebben en zéér concurrerende prijzen hanteren. Onze klanten krijgen deskundig advies van onze B2B-afdeling en als zij onze winkels bezoeken. In meer dan 100 van onze winkels is het mogelijk om al onze producten te bekijken, aanraken en uitproberen voordat ze een aankoop bij ons doen."

Heb jij ons assortiment al bekeken op onze website?

In ons grote assortiment is er altijd wel iets te vinden voor ieder bedrijf, dus ook voor jou. Denk aan bedden voor hotels, meubels voor projectinrichtingen, dekbedden en kussens voor je B&B, bureaus en bureaustoelen voor je kantoor of op school, decoratie voor jouw showroom, raambekleding voor jouw praktijk.. en zo kan ik eigenlijk nog heel lang doorgaan. Neem gewoon even een kijkje en daarna contact met ons op!

Horen we snel iets van je?

Neem contact op