Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Het voordeel van verduisterende rolgordijnen

Het voordeel van verduisterende rolgordijnen

Datum:

Categorie: Inspiratie, Raambekleding

Tags: Zon, Zomer, Rolgordijnen

De zon laat zich steeds vaker zien, iets waar het merendeel van Nederland met smart op zat te wachten. Echter betekent dit ook dat de eerste zonnestralen al vrij vroeg de slaapkamer in piepen. En ook ´s avonds is het nog tot 22:00 uur licht. Heerlijk voor die lange warme zomeravonden natuurlijk, maar wat doet het eigenlijk met je nachtrust?

Voor veel mensen voelt het prettig om 's ochtends door het zonnetje te worden gewekt. Maar pas op, in een te lichte slaapkamer zal je minder diep slapen. De experts zijn het erover eens: een koele donkere slaapkamer is de ideale slaapomgeving. Iets wat in de zomer nogal een opgave kan zijn. Die zonnestralen doen ook de temperaturen stijgen, dus hoe houd je jouw slaapkamer dan lekker koel? Tijd voor versterking!

Bij JYSK vind je een grote collectie verduisterende rolgordijnen. Een verduisterend rolgordijn laat geen licht door, waardoor je slaapkamer goed donker blijft. Ook hebben verduisterende rolgordijnen vaak een zilveren achterkant die het licht reflecteert. Hiermee houden ze de warmte tegen, waardoor jouw slaapkamer toch een aangenaam koele temperatuur behoudt. Zo kun je ook in de zomer genieten van een optimale nachtrust. We kunnen dus wel stellen dat een verduisterend rolgordijn zeker tot onze ´summer musthaves´ behoort!

Daarom heeft JYSK het verduisterende rolgordijn TOMMA gekozen als Knaller van de Maand in juni, 2015. TOMMA is één van onze bestverkopende verduisterende rolgordijnen en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Alleen deze maand kosten alle modellen maar 11,- per stuk, ongeacht de maat of kleur. Benieuwd? Bekijk de aanbieding hier.