Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

JYSK blog

Welkom op de blog pagina van JYSK Nederland! JYSK is de Deense woongigant met al ruim 38 jaar kennis en ervaring op het gebied van slapen, baden en wonen. 

Hier lees je alles wat te maken heeft met het inrichten van jouw huis en tuin, tips en tricks en goede aanbiedingen! Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten en geef een reactie onder de post.

Veel leesplezier!

Laatste blogs

Ga voor een comfortabele werkplek of studeerplek

Laat je inspireren door deze mooie studeerkamers

Op dit moment is het vooral genieten van die heerlijke zomer! Maar helaas zal ook hier straks weer een eind aan komen en is het weer tijd voor studie en werk. Studeren of werken wordt wel een stuk leuker met een fijne werkplek!

Lees meer
Bekijk het nieuwe assortiment woontextiel voor najaar 2017

Sneak preview - nieuw woontextiel najaar 2017

Bekijk alvast het nieuwe woontextiel assortiment bij JYSK voor najaar 2017. Wat worden de nieuwe kleuren, motieven en materialen voor het aankomende woonseizoen.

Lees meer
Camping checklist - vergeet niets tijdens je vakantie

Camping checklist – Wat mee te nemen naar de camping

Wanneer je met je familie of vrienden de zomervakantie doorbrengt op een camping, is een goede voorbereiding van essentieel belang voor een fijne vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk! Dus, wat moet je meenemen naar de camping?

Lees meer
In de zomer slaap je lekkerder onder een koel zomerdekbed

Keep it cool met een zomerdekbed

Lees meer over hoe het gebruik van een zomerdekbed je nachtrust gedurende warme zomernachten een stuk aangenamer kan maken.

Lees meer

ONTVANG €5 KORTING OP JE VOLGENDE WINKELAANKOOP*

Visa Mastercard