Heerlijke, zachte badjassen van hoge kwaliteit

Een badjas is heerlijk om te hebben. Je kunt hem lekker om je heen slaan in de wintermaanden als je uit je warme bed komt en op deze manier rustig opstarten in de ochtend. Een badjas of saunajas kan ook handig zijn voor saunabezoekers, ideaal om door de saunagangen te lopen. Verder kun je de badjas aantrekken als je onder de douche vandaan komt of als de postbode onverwachts voor de deur staat, terwijl je nog niet bent aangekleed.

Bij JYSK zijn er verschillende soorten badjassen, kamerjassen en ochtendjassen verkrijgbaar, voor zowel mannen als vrouwen. Wij bieden diverse kleuren, maten en materialen aan van hoge kwaliteit. Je kunt kiezen voor een zachte polyester microvezel jas of een badjas van luxer materiaal. Denk hierbij aan wafelstof of 100% linnen. 

Ook voor slippers of sloffen ben je bij JYSK aan het juiste adres. Sloffen of instappers zijn heerlijk tijdens de winter om je voeten warm te houden. Door de warmte dikke stof zijn koude voeten verleden tijd. Voor tijdens de zomer verkopen wij slippers in diverse soorten en voor zowel mannen als vrouwen. Slippers zijn ideaal wanneer je een bezoekje aan het strand brengt of een duik gaat nemen in een zwembad.