Opvouwbare campingtafels om eenvoudig om te bergen

Er gaat niets boven rond een kampvuur zitten, genieten van lekker eten en de buitenlucht met vrienden en familie. Voor een geslaagde kampeertrip heb je wel de juiste meubels nodig. Bij JYSK vind je een selectie van klaptafels en picknicktafels die ideaal zijn om mee te nemen als je gaat kamperen of op vakantie gaat. Kampeertafels zijn ook handig om als back-up te hebben voor het geval er extra gasten bij je thuis komen die een hapje willen blijven eten. Ze kunnen dan worden ingepakt en gemakkelijk worden opgeborgen tot de volgende keer. Je kunt ook onze andere kampeerbenodigdheden online en in de winkel bekijken, zoals tenten, slaapzakken, campingstoelen en nog veel meer. Winkel online of bezoek je dichtstbijzijnde JYSK winkel.

Begin je kampeeravontuur met een campingtafel

Niets is zo leuk als op een zonnige (of minder zonnige) ochtend op weg te gaan naar een bestemming aan het meer of aan zee voor een ouderwets kampeeravontuur!

Of je nu van wild kamperen houdt of het comfort van een camper of caravan verkiest, het loont om een paar accessoires mee te nemen om het leven net dat beetje makkelijker te maken. Bovenaan het lijstje moeten een stevige campingtafel en een set opvouwbare campingstoelen staan. JYSK heeft verschillende kampeertafels, elk met een hygiënisch polypropyleen blad op een inklapbaar stalen frame. Je tafel wordt een multifunctioneel hulpmiddel - in een tent of onder een luifel - dat dienst doet als plek om eten klaar te maken en als eettafel. Het houdt ook voedsel van de vloer en uit de buurt van insecten.

Een goede, inklapbare campingtafel is echt een kampeer must-have en zal een steunpilaar worden van elke expeditie. Combineer hem met een set JYSK campingstoelen en je kunt genieten van een aantal van de gemakken van thuis, zelfs als je midden in een veld staat!