Luchtbedden voor een comfortabele nacht

Iedereen heeft er wel eens op geslapen: een luchtbed. Een luchtbed is niet alleen handig als kampeermatras of de camping of op een festival, maar kan ook goed dienen als matras voor logees. Een luchtbed heeft verschillende voordelen en is daardoor onmisbaar is allerlei situaties. Doordat het een luchtmatras is, is het enorm licht en gemakkelijk verplaatsbaar. Daarnaast neemt een luchtbed weinig ruimte in beslag en kun je het gemakkelijk opbergen. Het is altijd handig om een luchtbed dat je snel kunt oppompen in huis te hebben! 

Bij JYSK vind je een ruim assortiment betaalbare luchtbedden in verschillende maten en met verschillende hoogtes. Je vindt bij ons éénpersoonsluchtbedden en tweepersoonsluchtbedden. Je kunt ook kiezen voor een opblaasbaar kussen. Naast luchtbedden, kun je bij JYSK ook jouw slaapmat, voetpomp en luchtpomp vinden.

Snel en simpel jouw luchtbed opblazen

Wij bieden verschillende modellen en kwaliteiten aan qua luchtbedden. Zo hebben wij eenpersoons- en tweepersoonsluchtbedden. Om het luchtbed om te blazen, hebben wij verschillende soorten pompen, bijvoorbeeld een voet- of handpomp. Houd je meer van gemak? Wij hebben ook elektrische pompen met batterij. Zo wordt jouw luchtbed snel en gemakkelijk opgeblazen zonder dat het jou veel energie kost. Daarnaast hebben wij ook verschillende luchtmatrassen met een ingebouwde elektrische pomp.

Comfortabele en praktische slaapmatjes

Ga je voor langere tijd op pad, zoals tijdens een fietstocht of backpacken door de natuur? Dan heeft misschien een slaapmat de voorkeur voor jou. Naast het feit dat een slaapmat weinig weegt, neemt het ook nog eens weinig ruimte in beslag. Verder houdt de mat de kou uit de grond prima tegen. Hierdoor lig je tijdens de frisse nachten ook heerlijk warm. Bovendien liggen ze redelijk zacht doordat je zelf de dikte en hardheid kunt bepalen. Dit kun je doen door de spelen met de hoeveel lucht in het matras.

Sporten op een rolmat van JYSK

Naast luchtbedden en slaapmatjes, biedt JYSK ook verschillende rolmatten aan. Een matje is ideaal voor tijdens het sporten. Je kunt er verschillende oefeningen en workouts op doen, zoals buikspieroefeningen. Daarnaast kun je een sportmat ook goed gebruiken voor het doen van yoga.