Laat de kinderkamer stralen met een dekbedovertrek van JYSK

Een goede nachtrust is zeer belangrijk voor een kind. Niet alleen een goed bed, matras en dekbed zijn van belang, ook het beddengoed is belangrijk. Met een leuk dekbedovertrek kan je binnen een handomdraai de sfeer creëren die jij wilt. Het is leuk om het overtrek aan te passen aan de seizoenen of af te stemmen op de kleuren en figuurtjes die je kleintje fantastisch vindt. Een aantal baby- en juniordekbedovertrekken hebben tekenfilmfiguren die de kinderen al kennen van bijvoorbeeld de televisie. Maak slapen gaan een feestje voor jouw kindje.

Bescherm het dekbed met een dekbedovertrek

Onze baby en junior dekbedden hebben een standaard afmeting. De dekbedden passen dan ook perfect in onze dekbedovertrekken. De baby dekbedovertrekken hebben de maat 70 x 100 cm. De dekbedovertrekken voor junior hebben de maat 100 x 140 cm. JYSK's babybeddengoed en juniorbeddengoed hebben het milieu- en gezondheidskeurmerk Oeko-Tex. Je kunt jouw zoon of dochter met een gerust hart onder een dekbedovertrek van JYSK laten slapen.

Bij kinderen wordt het dekbed vaak iets sneller vies dan bij volwassenen. Om te voorkomen dat het vuil en het vocht dat je kind ’s nachts verliest in het dekbed trekt, kun je een dekbedovertrek gebruiken. Het dekbedovertrek beschermt het dekbed, en ligt daarnaast ook nog eens lekker zacht. Zo kan jouw zoon of dochter heel slapen onder een zacht dekbedovertrek van JYSK.