Klantenservice 

Contact

Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact opnemen met JYSK via klantenservice@jysk.com. Kijk voor de openingstijden van uw dichtstbijzijnde JYSK winkel op JYSK.nl. Lees meer. 

Probeer een GOLD Matras

U kunt er 100 nachten over slapen. Omdat een goede nachtrust de sleutel is voor een gezond en gelukkig leven. Lees meer. 

Garantie

Bij JYSK bieden we een uitgebreide garantie op een selectie producten in ons assortiment, zoals onze kwalitatieve dekbedden en matrassen. Bewaar hiervoor uw aankoopbon en garantie certificaat. Tevens gelden de regels van het CBW, waar JYSK bij aangesloten is. 

Cadeaucard

De cadeaucard card is het ideale cadeau. Koop de card voor familie en vrienden en geef het cadeau van eigen keuze. Lees meer. 

Ruilen of retourneren

Bij JYSK ruilen we uw artikelen met een glimlach. Als het artikel nog in de originele verpakking zit en nog in goede staat is kan het geruild worden tegen een ander artikel. Indien u het artikel liever wilt retourneren krijgt u het aankoopbedag terug. Neem hiervoor wel uw aankoopbon mee. Lees meer. 

Klachten

Mocht u een specifieke klacht hebben over de goederen die u bij JYSK heeft gekocht, breng dan het product met uw kassabon terug naar uw plaatselijke JYSK winkel. Lees meer. 

Thuisbezorging

Weet u niet hoe u de producten thuis moet krijgen? Geen zorgen, we leveren uw artikelen tot aan uw deur, ongeacht waar u woont of wat u heeft gekocht. Als u hierover meer wilt weten - vraag onze medewerkers om meer informatie. Lees meer.

Business to Business

Indien u geinteresseerd bent in het kopen van grote aantallen voor zakelijke doeleinden, is JYSK altijd bereid u een goede aanbieding te doen - vraag onze medewerkers om meer informatie.

Prijsgarantie

Ziet u een artikel van JYSK binnen 30 dagen voor een lagere prijs in een van onze JYSK winkels, dan zullen wij op vertoon van uw aankoopbon het verschil terugbetalen in tegoedbonnen. Deze prijsgarantie geldt niet voor: de uitverkoop van seizoensartikelen, zoals kerstartikelen en tuinmeubelen, de verkoop van showmodellen en uitlopende artikelen. Lees meer. 

Email nieuwsbrief

Meld u aan voor onze email nieuwsbrief en ontvang onze goede aanbiedingen direct in uw inbox.  Lees meer.