Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
KASSOE HOUSING helpt bedrijven hun werknemers te huisvesten

Huisvesting van medewerkers met JYSK B2B

Kassoe Housing is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven bij het aanbieden van geschikte huisvesting aan hun werknemers. Of de oplossing nu voor de korte of lange termijn moet zijn, Kassoe Housing biedt volledig gemeubileerde huisvesting voor maximaal 200 mensen in de buurt van bouwlocaties of waar dan ook.

Dit is een grote onderneming en daarom is JYSK B2B verheugd om deel uit te maken van dit project. Kassoe Housing komt naar ons toe voor meubilair en decoratie voor hun onderkomens, en wij voorzien hen graag van alles wat nodig is, met flexibele levering, deskundige begeleiding en betaalbare prijzen. 

Van een huis een thuis maken

Verblijven in werkgerelateerde accommodaties kan een sombere leefsituatie zijn. Daarom heeft Kassoe Housing zich altijd ingespannen om huiselijke accenten toe te voegen aan hun huisvesting, zodat hun klanten het gevoel hebben dat ze hun werknemers een thuis bieden in plaats van alleen maar een huis. Meubilair zoals banken en bedden zijn essentieel, maar decoratieve items zoals vloerkleden en planten veranderen de huisvesting van een leeg omhulsel in een thuis.

CO-CEO en COO van Kassoe Housing, Christian Høgstrup, is meer dan tevreden met de voortdurende samenwerking tussen JYSK B2B en Kassoe housing.

"JYSK heeft een groot assortiment aan producten en een snelle levering, waardoor het voor hen gemakkelijk is om aan onze behoeften te voldoen," zegt Christian Høgstrup. 

 

Gemeubileerde woonkamer met bureau, stoel en banken
ABBETVEDBureau ABBETVED 48x120 eiken/zwart
70,-/stuk
119,- /stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 65,- /stuk
Normale verkoopprijs: 119,- /stuk (-41%)
Gemeubileerde slaapkamer met bedden en gordijnen
gold
NELLDekbedovertrek NELL satijn 140x200 wit
22,50/set
44,99 /set
Laagste prijs laatste 30 dagen: 22,50 /set
Normale verkoopprijs: 44,99 /set (-50%)
+ Meer maten

Werken onder druk

Met een groot klantenbestand is Kassoe Housing een druk bedrijf. Dat betekent dat projecten soms binnen enkele dagen moeten worden opgelost. Gelukkig heeft JYSK een breed assortiment producten en grote hoeveelheden op voorraad, zodat we zelfs de meest tijdrovende uitdagingen aankunnen.

"Onlangs nog hadden we een bestelling die binnen slechts drie dagen geleverd moest worden. Maar JYSK was snel en klaar om te leveren," zegt Christian Høgstrup. 


Rajiv Bakas - B2B Manager

We willen je helpen om jouw ervaring met JYSK B2B zo geweldig en gemakkelijk mogelijk te maken.

Daarom, als je vragen of zorgen hebt, of gewoon een gesprek wilt over je volgende project, zijn we er om je te helpen!

Tel: 026 8080 192

E-mail: b2b-nl@JYSK.com

Neem contact op