Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Anker- biedt gestijlde en betaalbare studentenkamers aan

Studenten hun nieuwe huis laten zien

Toen Anker studentenhuisvesting voor het eerst contact opnam met JYSK, was dat met de wens om meubels en decoraties te krijgen om de mogelijkheden van de kamers te laten zien voor online reclame. 

Omdat wij zelf een ontwerp- en meubelbedrijf zijn, begrijpen wij bij JYSK natuurlijk de voordelen van het laten zien van de mogelijkheden in elke soort woonruimte. Vooral voor studenten, die misschien nog nooit bij iemand anders dan hun ouders hebben gewoond, is het belangrijk om een kijkje te geven in hoe een leven in de woning eruit kan zien. 

"In plaats van alleen lege kamers te laten zien, wilden we foto's maken van volledig gemeubileerde en ingerichte appartementen, zodat ze er echt aantrekkelijk uitzagen op Facebook, Instagram, finn.no, hybel.no en onze eigen website," zegt Karoline Lundkvam, marktmanager bij Anker studentenhuisvesting in Oslo.  

 

Modern design en concurrerende prijzen

Het inrichten en decoreren van appartementen voor een jongere doelgroep kan een unieke uitdaging zijn. Persoonlijke stijl is nog nooit zo individueel geweest als nu. 

Daarom is de beste optie om te kiezen voor een strak en modern ontwerp, dat tegelijkertijd de eigenschappen van de ruimte laat zien en ruimte maakt voor ieders eigen interpretatie. 

Hiervoor is ons geweldige Scandinavische design de perfecte keuze - samen met onze betaalbare prijzen, zorgde dit ervoor dat Anker studentenhuisvesting JYSK om hulp vroeg bij dit project. 

 

Gemeubileerde slaapkamer met bureau, stoel en decoraties
VANDBORGBureau VANDBORG 60x120 eiken/zwart
35,-/stuk
59,99 /stuk
Laagste prijs laatste 30 dagen: 35,- /stuk
Normale verkoopprijs: 59,99 /stuk (-42%)

Krijg de hulp die je nodig hebt

Bij JYSK B2B zijn we er trots op dat we projecten van verschillende aard kunnen aannemen en ons doel is altijd om onze klanten tevreden  achter te laten. 

"We zijn zo blij en tevreden geweest met elke stap van dit proces," zegt Karoline Lundkvam. "Vanaf de eerste ontmoeting met de winkelmanager en de B2B-vertegenwoordigers tot de begeleiding die we kregen bij het uitzoeken van meubels en stylingelementen."

Heb je een soortgelijk project of ben je gewoon benieuwd naar meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen of bekijk enkele van onze andere klantcases. 

 


Rajiv Bakas - B2B Manager

Wij willen je helpen om jouw ervaring met JYSK B2B zo geweldig en gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom, als je vragen hebt, of gewoon een gesprek wilt over je volgende project, zijn we er om jou te helpen!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de onderstaande kanalen. Wij horen graag van jou.

Telefoonnummer: 026 8080 192

E-mail: b2b-nl@JYSK.com

Neem contact met ons op