Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
WELLPUR assortiment

Ontdek onze nieuwe WELLPUR traagschuim collectie

WELLPUR biedt al jaren een ruime keuze aan traagschuim hoofdkussens, matrassen en topmatrassen. Elk jaar wordt het aanbod weer vernieuwd, maar dit jaar pakt WELLPUR wel heel groots uit. Wil je weten waarom en wat de voordelen zijn van de nieuwe collectie? Lees dan vooral verder.

Hoofdkussens

Heb je wel eens eerder een traagschuim kussen geprobeerd, maar vond je het zo hard liggen wanneer het wat kouder was op je slaapkamer? Hier heb je met de nieuwe kussens van WELLPUR geen last van! Bijna alle kussens zijn namelijk gevuld met het vernieuwde AIR traagschuim wat niet gevoelig is voor temperatuursverschillen. 

Dit jaar zijn er maar liefst 15 nieuwe kussens door WELLPUR uitgebracht. Net zoals in de eerdere series wordt er onderscheid gemaakt tussen kussens die uit één blok schuim bestaan en kussens die gevuld zijn met traagschuimvlokken. 

Hou je van een stevig kussen? Dan is een kussen dat uit één blok bestaat, zoals de ETNE, geschikt voor jou. Wanneer je een kussen wilt wat meer aanvoelt als een traditioneel kussen, kom je uit bij een kussen met traagschuimvlokken, zoals de VIKNA of FIGGJO. Deze hebben ook nog het voordeel dat ze in hoogte verstelbaar zijn door wat vulling te verwijderen.

Matrassen

Traagschuim matrassen vormen zich perfect naar je lichaam. Wanneer het wat kouder is kunnen de matrassen helaas erg hard aanvoelen. Gelukkig is dat verleden tijd bij de nieuwe WELLPUR matrassen. Ook deze zijn gemaakt van AIR traagschuim dat ervoor zorgt dat het matras altijd dezelfde hardheid zal hebben. 

Met het GOLD F30 matras hebben we een matras in ons assortiment wat niet alleen heerlijk ligt, maar ook nog eens bijzonder goed geprijsd is. De luxe bamboe tijk en het vernieuwde design zullen je geen moment doen laten denken dat dit een van onze best geprijsde matrassen is. 

Het nieuwe GOLD F110 matras heeft naast het AIR traagschuim ook nog een verkoelende gel in de bovenste laag verwerkt. Wees niet bang, deze gel zorgt er niet voor dat je in de winter het gevoel hebt dat je in een koelcel ligt. Wel zorgt het ervoor dat in de zomer overtollige warmte goed afgevoerd wordt zodat jij kunt genieten van een heerlijke nachtrust!

Test ons nieuwe assortiment

Wij nodigen je graag uit om ons nieuwe WELLPUR assortiment te testen in een van onze winkels. Mocht je ondanks het oneindige testen in onze winkel toch niet lekker slapen op één van onze GOLD matrassen? Met onze 100-dagen omruilgarantie vinden we hier altijd een oplossing op.

Lees meer over de nieuwe reiskussens van WELLPUR

Ontdek meer

Dekbed en kussen met plantaardige stof

Dekbed en kussen met plantaardige stof

Hoofdkussengids

Hoofdkussengids

Hoe kies je een geschikt kussen bij nekklachten?

Hoe kies je een geschikt kussen bij nekklachten?

Kies jouw dekbed en kussen zorgvuldig

Kies jouw dekbed en kussen zorgvuldig