Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Verschillende soorten en maten handdoeken

Handdoekengids

We kennen allemaal het fijne gevoel van nieuwe, zachte handdoeken. Maar waar moet je allemaal op letten als je nieuwe handdoeken gaat kopen?

De afmeting van de handdoek

Handdoeken zijn er in diverse maten. De maten kunnen zelfs van winkel tot winkel variëren. Je kunt natuurlijk zelf bepalen welke maat handdoek je waarvoor gebruikt, maar je kunt ook onderstaande handleiding raadplegen. 

Het gewicht van een handdoek

Het gewicht vertelt iets over de kwaliteit van de handdoek. Hoe zwaarder de handdoek is, hoe sterker deze is en hoe beter hij vocht opneemt. De keuze voor een handdoek hangt af van waar je deze voor wilt gebruiken en hoe lang je gebruik wilt maken van de handdoek. Bijvoorbeeld, een gastendoek waarmee je je handen afdroogt, hoeft niet van dezelfde goede kwaliteit te zijn als een badlaken waarmee je je afdroogt na het douchen. 

Bij JYSK vind je handdoeken van 340-600 g/m2.

De kwaliteit

De kwaliteit van handdoeken varieert en het is soms lastig om te bepalen of je betaalt voor een goede kwaliteit handdoek of voor de merknaam. Bij JYSK hebben we onze handdoeken onderverdeeld in vier categorieën: EVERYDAY LOW PRICE, Basic, Plus en Gold. De vier categorieën maken het makkelijker om de kwaliteit te vinden die jij zoekt. Je kunt hier meer lezen over de verschillende kwaliteitsniveaus en categorieën. 

Ontdek meer

Tover je badkamer om tot een spa

Tover je badkamer om tot een spa

In de spotlight: Handdoeken

In de spotlight: Handdoeken

7 tips & tricks voor het wassen van kleding

7 tips & tricks voor het wassen van kleding

Verwen je vader op Vaderdag

Verwen je vader op Vaderdag