Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
VADEHAVET daybed

In de spotlight: VADEHAVET daybed

Wanneer je deze herfst op een regenachtige zondag thuis lekker wilt relaxen, hebben wij het perfecte meubelstuk voor je. Maak kennis met het nieuwste daybed in ons assortiment: VADEHAVET! 

VADEHAVET is een goed voorbeeld van Nordic minimalisme met een vleugje elegantie. Het daybed past door haar uiterlijk en functionaliteit in vrijwel elk interieur. 

Het frame en de poten van VADEHAVET is gemaakt van FSC® gecertificeerd eikenhout (FSC® N001715). Dit betekent dat het hout afkomstig is uit meer duurzame bossen, waar niet meer bomen worden gekapt dan het bos van nature kan vervangen. De stoel is van polyester en we hebben aandacht besteed aan elk klein detail en ervoor gezorgd dat er geen zichtbare schroeven in de constructie zitten. 

Je kunt het daybed stylen met een aantal mooie sierkussens en plaids. Naast het feit dat dit fijner zit of ligt, ziet het er ook nog eens mooi en stijlvol uit! 


VADEHAVET ziet er vanuit alle hoeken mooi uit, zodat je het overal kunt plaatsen waar je maar wilt. Vooral voor een groot raam staat het ligbed mooi, waar het de kamer echt kan verankeren zonder het uitzicht te blokkeren.

VADEHAVET is mooi als decoratie, als slaapbank waar je even een dutje kunt doen of als plek waar je je mooiste sierkussens en plaids kunt showen. 

Daybeds zijn stijlvol, comfortabel en zeer veelzijdig. Een ligbed neemt minder ruimte in beslag dan een bank en zorgt voor een zekere vrijheid in je inrichting. Het is zowel chique als handig: je kunt het in de slaapkamer plaatsen als een plek om je kleding op te leggen of om schoenen aan te trekken. Als je in de woonkamer meer zitplaatsen nodig hebt, is een daybed perfect. Of je kunt het in je hal, op kantoor of ergens anders plaatsen waar je behoefte hebt aan een stijlvol meubelstuk.


Wat vind jij van daybed VADEHAVET? 

 

Ontdek meer

Voeg een vleugje warmte toe aan je eettafel

Voeg een vleugje warmte toe aan je eettafel

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Gids: De juiste maat eettafel kiezen

Gids: De juiste maat eettafel kiezen

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP