Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
See our selection of stylish daybeds

Daybeds: hip en veelzijdig meubelstuk

Daybeds komen steeds vaker voor in Nederlandse huizen. Het meubelstuk is erg veelzijdig, wat bijdraagt aan de populariteit van een daybed. Als je meer wilt weten over de voordelen van een daybed en je wilt ontdekken of een daybed in jouw interieur past – lees dan snel verder!

Bij JYSK hebben we meerdere moderne en comfortabele daybeds in ons assortiment. Wij houden van daybeds en vinden dat ze een geweldige toevoeging zijn voor elk interieur! We laten jou in dit blog de drie mooiste daybeds zien. 

NOREFJELL: Geweldig design en comfort

Daybed NOREFJELL is elegant. Door de strakke lijnen en Scandinavische uitstraling, heeft de NOREFJELL een geweldig design. Hij is verkrijgbaar in licht grijs en donker grijs, waardoor het in vrijwel ieder interieur past. NOREFJELL is een praktische oplossing voor bijna elke kamer in jouw huis.


Maak van je keuken meer dan een plek om eten te koken! Heb jij een ruime keuken, plaats hier dan eens een daybed om een comfortabele sfeer voor je gasten te creëren. Ook kun je het daybed gebruiken voor een rustig moment met je kinderen, waar jij een boek voorleest of het huiswerk gemaakt wordt.

Verander VARBJERG in een tweepersoonsbed

Een daybed kan natuurlijk ook gebruikt worden als extra bed voor gasten. Je kunt daybed VARBJERG gemakkelijk veranderen in een tweepersoonsbed. Het bed neemt weinig ruimte in beslag. 


VARBJERG is perfect voor een middagdutje of om een boek te lezen, zeker met een aantal fijne kussens erbij. Het daybed is gemaakt van meer duurzame materialen. 


VANTINGE: een lust voor het oog

VANTINGE lijkt op VARBJERG, dit is namelijk ook een praktisch daybed die je makkelijk kunt veranderen in een comfortabel bed. Je kunt het comfort verhogen door grote en decoratieve kussens en dekens toe te voegen. In kleinere huizen kan een daybed overdag een bank zijn en ‘s nachts een tweepersoonsbed.

 

Bekijk onze selectie van daybeds en vind hét perfecte daybed voor in jouw huis. Al onze daybeds zijn Online Only artikelen, dit betekent dat ze alleen verkrijgbaar zijn via JYSK.nl. 

Lees over ons hippe daybed VADEHAVET.  


Wat vind jij van een daybed? Laat het ons weten in de reacties.

 

Ontdek meer

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie