Handige en hippe slaapbanken voor elke ruimte

Een uitklapbare of uitschuifbare slaapbank komt vaak van pas. In een handomdraai tover je jouw luxe hoekslaapbank om in een comfortabel bed. In ons assortiment vind je eenpersoons slaapbanken en tweepersoons slaapbanken. Kies het formaat dat past bij de kamer waar je het slaapbankje in wilt zetten. Als je een ligbank zoekt met extra veel zitruimte, adviseren we je om een keuze te maken voor een hoekslaapbank of een slaapbank met chaise longue. 

Een trendy daybed voor in je woonkamer

Als je genoeg ruimte hebt in je woonkamer is een daybed of ligbank een leuke toevoeging aan je interieur. In de meeste hippe woonmagazines of in Instagram zie je regelmatig een daybed voorbij komen. Dit hippe meubelstuk kun je namelijk gebruiken als zitbank, maar je kunt op dit ligbed ook heerlijk een dutje doen. Decoreer je daybed met sfeervolle sierkussens of een zacht plaid en slaap zacht. 

Bedbanken voor in de studentenkamer

Woon je in een studentenkamer en heb je niet heel veel ruimte voor een bed en een bank? Combineer deze twee meubels en kies voor een handige slaapsofa. Bij JYSK vind je slaaphoekbanken met een hip, Scandinavisch design tegen lage prijzen. Een bedfauteuil of slaapbankstel is vaak uitschuifbaar of uitklapbaar en in een handomdraai heb je 's avonds jouw bed klaar staan. Als je 's ochtends wakker wordt, klap je jouw zitslaapbank weer snel ik en heb je een mooie en vooral comfortabele bank om op te zitten. In ons assortiment vind je eepersoonsslaapbanken en tweepersoonsslaapbanken, slaapfauteuils, bedbankjes en kleine slaapbankjes.