Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Meubelcollectie in Japandi-stijl in massief grenen en zachte, neutrale kleuren

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

De SOLLERUP collectie is een nieuwe, maar nu al iconische serie in ons assortiment. De collectie toont helder, massief grenen met de nadruk op excentriciteit, geometrische vormen en strakke lijnen. Door deze aspecten verenigt de collectie op harmonieuze wijze natuurlijke materialen met neutrale kleuren - zoals te zien is in de zitkussens van het dagbed - en dit is een kenmerk van de populaire Japandi-stijl waar de collectie op geïnspireerd is.

Wat is de Japandi stijl? 

Japandi is een ontwerpfilosofie die elementen van Scandinavische en Japanse uitstraling combineert. De nadruk ligt op minimalisme, eenvoud, strakke lijnen en het gebruik van neutrale kleuren, waardoor harmonieuze, rustige en moderne interieurs ontstaan die de elegantie van Japans design combineren met de functionele en gezellige aspecten van Scandinavisch design.

Hoewel het misschien een tijdelijk en trendy stijl lijkt, is de combinatie van Scandinavisch en Japans design verre van een recent concept. Door de rustige, harmonieuze elegantie van traditionele Japanse interieurs te combineren met de eenvoud van Scandinavische stijl te verenigen, wordt er een woonruimte gecreëerd die modern, helder, rustig en verjongend is. Japandi staat vooral bekend om zijn nadruk op natuurlijke materialen. Meubels gemaakt van materialen zoals rotan en hout zijn de laatste jaren dan ook erg populair geworden.

Soft beige cushion on Japandi solid pine day bed
End table or pedestal with shelves in solid pine
Soft sand seat cushion on Japandi style day bed in solid pine

Met een nadruk op harmonie en strakke, geometrische lijnen, past het massief grenen hout in de SOLLERUP collectie bij de minimalistische benadering van design waar Japandi bekend om staat.

Decoreer je huis in met neutrale kleuren

Of je nu houdt van lichte groentinten, subtiele blauwtinten, rustige grijstinten of een andere ingetogen kleur, de SOLLERUP collectie is - evenals als Japandi stijlmeubels in het algemeen - een geweldige match voor het inrichten van je huis met neutrale kleuren. De collectie is vooral ideaal voor mensen met een voorliefde voor de beige stijl, zoals de volgende afbeelding perfect weergeeft.

Accessoires in Japandi-stijl die de SOLLERUP-collectie aanvullen

Om de eenvoud en strakke lijnen van de SOLLERUP collectie aan te vullen, kun je ook overwegen om je huis in te richten met accenten die perfect passen bij Japandi's nadruk op neutrale kleuren en natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan decoratieve verlichting, salon- en bijzettafels en decoratie in het algemeen. Bekijk de onderstaande producten voor een aantal aanraders.

Ontdek meer

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

In de spotlight: de NORDBY-serie

In de spotlight: de NORDBY-serie