Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Het is MEUBELWEEK | 20-50% korting op alle meubelen

Bekijk alle aanbiedingen
THEODOR klemspot aan een schap

Onze favoriete lampen

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Verlichting

Tina Nymann koopt binnen JYSK alle nieuwe interieur accessoires in. We hebben haar gevraagd of ze haar favoriete nieuwe lampen van dit seizoen met ons wil delen. 

“Het juiste licht kan een wereld van verschil maken in je huis en het is ook een makkelijke manier om een andere sfeer te creëren. Dit seizoen zijn er een aantal prachtige lampen toegevoegd aan het assortiment," begint Tina en ze vervolgt: "Ik vind dat we speels en creatief moeten zijn wanneer we lampen uitkiezen voor onze huizen en ik geloof er in dat verlichting altijd iets toevoegt aan de uitstraling in een ruimte. Met onze nieuwe veelzijdige lampen FRED, HUGO, SIGVARD en THEODOR ben ik er van overtuigd dat iedereen een lamp kan vinden die perfect in hun huis past."

FRED – Zachte en moderne hanglamp


"Onze lamp FRED is een goede keus wanneer je opzoek bent naar een moderne hanglamp. Het licht wordt zacht verspreid door de kamer waardoor het een ideale lamp is voor boven je eettafel. Wat ik zo leuk vind aan deze lamp is de elegante ovale vorm van het opaal witte glas, wat zorgt voor een zacht en exclusief licht. De FRED lamp is een prima keus voor boven je eettafel of in je keuken. Je kunt hem ook in een hoek van je woonkamer hangen, voor een stijlvolle look."

HUGO – Elegante en moderne verlichting


"HUGO is onze nieuwe, elegante staande lamp. Ik hou van de moderne look en de combinatie van de mat zwarte kleur met de koperen details, wat zorgt voor een exclusieve uitstraling. Een groot voordeel van vloerlampen is dat ze de schaduw van hanglampen verminderen. Daarom kun je HUGO het best combineren met een hanglamp. Ik zou HUGO naast een fauteuil plaatsen of als decoratie vanwege zijn minimalistische ontwerp. Ik denk dat het niet uit maakt welke kamer je wilt decoreren, een stijlvolle staande lamp is een uniek element in elke ruimte." 

THEODOR – Veelzijdig en decoratief


“Met de THEODOR klemspot in ons assortiment, hebben we een veelzijdige, moderne en multifunctionele lamp. De lamp is praktisch en kan als decoratie dienen aangezien je hem op veel verschillende plekken vast kan klemmen. De kleine lamp is verkrijgbaar in twee kleuren: verbrand rood en klassiek mat zwart.”


“Wat deze lamp zo speciaal maakt is de klem waarmee je hem op elke plek in huis kunt vastzetten. Klem hem aan een plank, het randje van de tafel of aan een boekenkast - de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik gebruik THEODOR op plaatsen in huis waar ik meer licht nodig heb maar ook als decoratie en om mijn favoriete plekken in huis meer op te laten vallen.”

 

Laura Sales and Marketing Assistant

Geef een reactie