Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Zwarte hangende lamp, witte staande lamp, chromen tafellamp en een afbeelding van Tina Nymann

NIEUW: De mooiste sfeervolle lampen

Er zijn weer een aantal mooie nieuwe lampen aan ons assortiment verlichting toegevoegd. We hebben Tina Nymann, een van onze experts op het gebied van wonen en decoreren, gevraagd wat deze lampen zo speciaal maakt. "De drie lampen die ik heb gekozen verschillen erg van elkaar, dus er is voor ieder wat wils", begint Tina. 

Moderne hanglamp KARLSSON 

"Hanglamp KARLSSON is gemaakt van bamboe en zwart geverfd. De natuurlijke materialen in combinatie met het edgy design maken KARLSSON een echte blikvanger. Het ontwerp is een combinatie van rondingen en scherpe lijnen die de lamp een zachte uitstraling geven. De lamp is daardoor erg geschikt voor veel verschillende interieur-stijlen. Lamp KARLSSON is perfect boven de eettafel of hangend in een hoek. Of kies ervoor om twee lampen naast elkaar te hangen. Gloeilamp TORE past perfect bij de hanglamp, het geeft mooi en zacht licht", vertelt Tina. 

Zwarte, moderne hanglamp van bamboe en een vaas

Tafellamp ISAK chroom

"Tafellamp ISAK is gemaakt van glanzend chroom, wat dit seizoen super trendy is. Het glanzende chroom gecombineerd met het elegante design maakt het een zeer stijlvolle keuze. De tafellamp kan zowel op je bureau, een plank of op een bijzettafeltje worden gezet. ISAK heeft een verstelbare kop en arm waardoor het zowel decoratief als functioneel is. Gebruik de lamp om donkere hoekjes in huis te verlichten en te genieten van een prachtige, elegante verlichting", zegt Tina enthousiast. 

Tafellamp van chroom met woonaccessoires op een witte tafel

 

Retro staande lamp KRISTOF

Staande lamp KRISTOF is gemaakt van geborsteld staal en heeft een lampenkap met een linnen-look. De eenvoud van de materialen past perfect bij het ontwerp. KRISTOF heeft een klassieke uitstraling en een retro gevoel waardoor het geschikt is voor veel verschillende interieur-stijlen," zegt Tina. 


Welke nieuwe lamp vind jij het mooiste? Deel het met ons door een reactie achter te laten. 

Bekijk alle lampen 
 

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond