Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Woonkamer met zwarte staande lamp, kleine batterij lamp en witte hanglamp en een afbeelding van Tina Nymann

NIEUW: De mooiste sfeervolle lampen

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Verlichting

Er zijn weer een aantal mooie nieuwe lampen aan ons assortiment verlichting toegevoegd. We hebben Tina Nymann, een van onze experts op het gebied van wonen en decoreren, gevraagd wat deze lampen zo speciaal maakt. "Als deze lampen iets gemeen hebben, zou ik zeggen dat het hun elegantie is," begint Tina. 

Zwarte staande lamp ADRIAN 

''Staande lamp ADRIAN is gemaakt van zwart metaal en heeft een lampenkap van glas. De eenvoud van de materialen past perfect bij het ontwerp. ADRIAN heeft een elegante uitstraling waardoor het in vrijwel elke kamer en in elke interieurstijl past. Als je interieur een romantische stijl heeft, zal de lamp met haar eenvoud een mooie toevoeging zijn. Als je stijl minimalistisch is, past de lamp hierbij met haar no-nonsense uitstraling ”, zegt Tina.
 

Woonkamer met een zwarte staande lamp in de hoek, een boekenkast en een vaas

Witte hanglamp VALDER

Hanglamp VALDER is gemaakt van papier en heeft een zwart/wit stoffen koord. Hoewel deze lamp een meer complexe vorm heeft dan staande lamp ADRIAN, vind ik ze allebei super classy. Ik beschouw lamp VALDER als een stuk papierkunst dat er mooi uitziet als het daar gewoon hangt. En als je eenmaal het licht aandoet, zul je het dunne papier en de structuur erg waarderen. Het resultaat is een mooie, dynamische lamp die er nooit hetzelfde uitziet ”, zegt Tina enthousiast. 

Witte hanglamp boven een eettafel

 

Batterij lamp ARNOLD

"ARNOLD is een stijlvolle batterij lamp met een nude-kleurige keramische voet en een grote gloeilamp", begint Tina. “Batterij lampen zijn super praktisch en hebben veel voordelen: zo zijn ze gemakkelijk te verplaatsen. Je kunt ARNOLD gebruiken als vervanging voor een waxinelichtje, waarmee je voorkomt dat kaarsroet ontstaat. De lamp wordt niet warm en je kunt hem plaatsen waar je maar wilt, ongeacht of er een stopcontact in de buurt is”, zegt Tina. Tenslotte besluit ze: “Naast al deze voordelen heeft ARNOLD een amberkleurige gloeilamp die een warm en gezellig licht geeft. Wat is er niet leuk aan?​"

Batterij lamp met een grote gloeilamp


Welke nieuwe lamp vind jij het mooiste? Deel het met ons door een reactie achter te laten. 

Bekijk alle lampen