Mand

Je mand is leeg

MEUBELWEEK | 20-60% KORTING OP MEUBELEN
Op JYSK.nl staan we 24/7 voor je klaar. Houd rekening met langere levertijden.

Vragen over je winkelbestelling of Click & Collect-bestelling?

Meer informatie
Twee kleine tafellampen en een zwarte hanglamp boven een eettafel

NIEUW: De mooiste sfeervolle lampen

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Verlichting

Tina Nymann koopt binnen JYSK alle nieuwe interieur accessoires in. Het najaar is in aantocht en de dagen worden dan weer korter en meer donker. We hebben Tina gevraagd welke lampen uit ons nieuwe assortiment het meest geschikt zijn voor mensen die houden van stijlvolle verlichting en 'hygge'. Tina zegt met een glimlach: "Nou, eigenlijk alle lampen wel. Maar als ik er een aantal moest kiezen dan zijn het drie lampen: twee kleine tafellampen en één hanglamp".  
 

Hanglamp TORSTEIN

TORSTEIN is een metalen hanglamp in matzwart met fijne details in geborsteld messing. "Voeg gouden gloeilamp TORE toe en je krijgt warm en sfeervol licht in je kamer", zegt Tina. Je kunt de lamp aanpassen totdat hij zijn balans heeft gevonden en de juiste hoek die je mooi vindt. Tina: "De vormen van TORSTEIN doen me denken aan vorm van planeten. De lamp staat overigens ook erg mooi in de hal of in de slaapkamer. Wees creatief en laat je verrassen door de steeds veranderende vorm van deze lamp". 
 

Een zwarte hanglamp boven een eettafel met borden en mokken

 

Rotan tafellamp ALBERT

Tafellamp ALBERT is 30 cm hoog, heeft een rotan kap en goudkleurige metalen poten. "Lamp ALBERT heeft een coole, bohemian achtige jaren 70 vibe", begint Tina. "Het licht schijnt door de gaatjes en hierdoor geeft een sfeervolle, decoratieve gloed. De lamp heeft een warme uitstraling door het materiaal en zal tijdens donkere dagen zeker voor wat 'hygge' zorgen!". 
 

Een kleine rotan tafellamp op een boekenkast met een plant in een plantenpot en een plaid

 

Batterij lamp ARNOLD

Lamp ARNOLD is 16 cm hoog, werkt op batterijen en heeft een nude gekleurde keramische voet met een grote gloeilamp. De gloeilamp is inclusief. "Er zitten veel voordelen aan een batterij lamp", vertelt Tina. "Je kunt ze op elke plek plaatsen, zonder dat je hoeft te kijken of er een stopcontact zit. Je kunt de lamp ook als vervanging van kaarslicht gebruiken, voor een sfeervolle gloed. ARNOLD heeft een mooie goud/amberkleurige gloeilamp die sfeervol en mooi warm licht uitstraalt. Deze lamp is toch perfect voor donkere dagen?"
 

Batterij lamp met een grote gloeilamp


Alle lampen zijn uiterlijk 5 augustus in de winkels te verkrijgen en via JYSK.nl. 

Welke nieuwe lamp vind jij het mooiste? Deel het met ons door een reactie achter te laten.