Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Profiteer van de Cyber Days! 20-50% korting op alle Online Only artikelen 


Vanwege drukte bij PostNL pakketten kan de bezorging van jouw pakket vertraging oplopen

Bekijk alle aanbiedingen
Gouden lantaarn met kaarsen, een handgeblazen grote vaas, een elf en diep rode kussen in een kerstlook.

Een knusse kerst met de nieuwe Nordic Mood collectie

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Kerst, Nordic Mood, Woontrends

Onze nieuwste Nordic Mood collectie is uit! Deze collectie zorgt voor een knusse kerstsfeer in je huis voor de meest magische tijd van het jaar. Zeker tijdens de corona crisis kunnen we wel wat extra gezelligheid in huis gebruiken. 

Tina Nymann, inkoper van woonaccessoires, legt uit:

‘Met onze nieuwe Nordic Mood collectie willen wij de klant inspireren om een gezellige kerstsfeer in huis te creëren. Met rode en groene kleuren hebben wij een klassieke, maar moderne collectie op de markt gebracht met inspiratie vanuit de natuur.’

Grote groene glazen vaas en kleine dieprode kerstboom van papier


Het dieprood van deze collectie is terug te zien in de papieren kerstboom PYROP. Samen met groene vaas FELIX zorgt het voor een gezellige kerstsfeer in huis. Let op: de voorraad van vaas FELIX kan per winkel verschillen. 

‘Ik vind de kerstelfjes heel schattig en ik houd van deze dieprode kleur. Deze kleur symboliseert kerst echt voor mij,’ zegt Tina.

Kerstelf zit op een stuk hout met sierkussens en een gouden lantaarn


Natuurlijke touch

De natuur speelt een belangrijke rol in deze collectie en dat is terug te zien in verschillende producten. Zo zijn producten gemaakt van natuurlijke materialen, zoals papier of glas en is de natuur terug te zien in printjes. Sierkussen KIMBERLIT heeft een print van kleine dennentakjes die symbool staan voor de dennenbomen. Ook dennenappels kunnen een speelse toevoeging zijn in je interieur. Je kunt de dennenappels bij de lantaarn plaatsen of zelfs in de lantaarn, dit geeft een robuuste sfeer in huis. Of probeer eens takken in de vaas in plaats van bloemen.

Om de robuuste look een beetje te compenseren, zijn er subtiele glitter en glimmende artikelen toegevoegd aan de collectie.

Gouden lantaarn met kaarsen en dennenappels als decoratie


‘Sommige producten zijn echt voor kerst, terwijl andere producten het hele jaar door kunnen blijven staan in huis,’ vertelt Tina. Lantaarn NUUMIT is een goed voorbeeld van een artikel dat het hele jaar door kan blijven staan, bijvoorbeeld tijdens een warme zomeravond.

Bekijk ons kerstassortiment

Over Nordic Mood

 Vier keer per jaar kiest ons inkoopteam verschillende artikelen uit voor de Nordic Mood collectie.

De Nordic Mood kerstcollectie is online verkrijgbaar vanaf 18 oktober en is uiterlijk vanaf 4 november in al onze winkels verkrijgbaar. 

Wat vind jij van deze nieuwe Nordic Mood collectie? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.