Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Een complete studentenkamer voor €500,-!

Een complete studentenkamer voor €500,-!

Datum:

Categorie: Inspiratie, Woonkamer

Tags: Op kamers, Budget, Meubelweek

Misschien verheug je je er al ontzettend op, of misschien wil je er nog even niet aan denken en ga je eerst flink van je zomervakantie genieten in een oord als Lloret, Blanes, Kos of Rimini, maar één ding is zeker: in september gaat er weer een nieuw studiejaar van start.

Ga jij dit jaar voor het eerst studeren? Dan zit het er waarschijnlijk dik in dat je binnenkort op zoek zal gaan naar een kamer dichtbij je hogeschool of universiteit. Superspannend, want opeens is dit kleine stukje vierkante meters jouw nieuwe thuis. Slapen, studeren, eten, vrienden en vriendinnen ontvangen (en misschien een klein feestje geven), jouw kamer zal er allemaal in voorzien. Aan jou dus de belangrijke taak om jouw beperkte oppervlak zo leuk en efficiënt mogelijk in te richten! En zo goedkoop mogelijk uiteraard, want een echte student bewaart zijn geld natuurlijk het liefst voor wat biertjes in de kroeg. Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Geen probleem: wij hebben alvast een complete inrichting voor je samengesteld, voor precies €500,-.

Slapen

Een goede nachtrust is essentieel, zeker als student. Hoewel je waarschijnlijk wel wat korte nachtjes tegemoet gaat, is je bed toch de plek waar je één derde van je leven doorbrengt. Niet onverstandig dus om een comfortabel bed aan te schaffen. Je kan natuurlijk een kingsize boxspring aanschaffen, maar daarmee staat de gemiddelde studentenkamer direct vol. Tijd dus voor creatievere oplossingen, zoals bijvoorbeeld een slaapbank! Ideaal, want zo hoef je ook geen aparte bank meer aan te schaffen!´s Avonds klap je slaapbank VIBORG heel makkelijk uit tot een comfortabel bed. Een win-win, want het scheelt je ruimte én geld. Je beddengoed schaf je voordelig aan met de SANDEFJORD dekbed & kussenset. Twee vliegen in één klap, hoef je daar ook niet meer over na te denken.

Studeren

Hier ga je je het grootste gedeelte van je tijd mee bezig houden, toch? Een fijne studeerplek is dan onmisbaar. Bureau TERNDRUP heeft een moderne look en biedt aan de zijkant plaats aan je studieboeken. Bureaustoel RUNGSTED zit met zijn gewatteerde oppervlak en leuning heerlijk en is verstelbaar in hoogte. De armleuningen bieden je armen een welkome pauze na het typen van je zoveelste verslag. En het mooiste is: ze kosten samen nog geen €200,-!

En alle andere dingen waar een student niet zonder kan

Natuurlijk is je studentenkamer niet compleet zonder genoeg opbergruimte. Hoe groot je kamer ook is, hij zal altijd te klein zijn voor alle spullen die je verzamelt. Helemaal prima als je van een rommelige look houdt, maar af en toe is het wel lekker om al die spullen even op te kunnen bergen. Als je ouders langskomen bijvoorbeeld. De Price Star garderobekast biedt met zijn hang- en leggedeelte genoeg ruimte aan kleding, toiletartikelen, boeken, tijdschriften, een geheime chocolade voorraad en alle andere zaken waar een student niet zonder kan. Tip: zet stoffen opbergdozen (bijvoorbeeld EILEF) onder je hanggedeelte, waar je bijvoorbeeld je sokken of schoenen in kunt doen. Extra ruimte gecreëerd! Naast voldoende kastruimte is er nog iets waar een student niet zonder kan: een TV. Je kan hem uiteraard op de grond zetten, maar dat kijkt niet echt lekker weg. TV-meubel TERNDRUP is klein & compact en biedt daarnaast door zijn schapjes ook nog een beetje extra opbergruimte.

Zoals je ziet: er is genoeg mogelijk om jouw spaarzame vierkante meters zo compleet mogelijk in te richten. Heb je de luxe van een iets grotere kamer? Kijk dan vooral eens rond in onze webshop, we hebben namelijk ook erg leuke & compacte bar- en eettafels!

Bovenstaande prijzen gelden alleen tijdens de JYSK Meubelweek van 20 t/m 26 juli 2015 en kunnen daarna veranderen. Hier kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

BLOG

[][]