Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Comfortabel series kijken doe je zo

Comfortabel series kijken doe je zo

Datum:

Categorie: Woonkamer, Slapen, Seizoen

Wat ik het leukste vind aan onze Hollandse herfst? De avondjes Netflix! Geloof me, van oktober tot en met februari doe ik niets liever dan lekker onder een dekentje kruipen en lekker wegdromen bij de nieuwste TV series. Soms mag mijn vriend zich ook met de seriekeuze bemoeien, maar het liefst houd ik dit in eigen hand. Hoe je voor jezelf de optimale Netflix avond organiseert? Ik vertel het je in mijn blog!

First things first, geen series zonder TV of laptop

Of je nu op je TV, laptop of tablet je favoriete serie kijkt, het is van groot belang dat je het beeldscherm goed kan zien. Zorg dat je TV op een mooi TV-meubel staat op de juiste hoogte en op een goede afstand van de bank.

TV meubel - comfortabel series kijken vanaf de bank

Kijk je series vanaf je laptop? Dan is een laptophouder zeker wat voor jou! Laptophouder THEM heeft een handig plankje naast het gedeelte waar je de laptop opzet. Hier kunnen de snacks en drankjes geplaatst worden. Laptophouder MERN is verstelbaar en daarmee makkelijk in gebruik.Laptophouders - handig voor TV series kijken in bed


Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk

Ook onmisbaar, zachte sierkussens en plaids! Ten eerste om het jezelf lekker comfortabel te maken tijdens het kijken, maar daarnaast ook om achter weg te duiken als het net even iets te spannend wordt.

Plaids en kussentjes zijn onmisbaar tijdens het kijken van series

 

Bed of bank?

Mijn vriend en ik hebben onlangs een slaapbank gekocht. We verantwoorden deze aankoop met drogredenen als dat dit heel erg handig zou zijn als ons nichtje komt logeren of als er onverwachts vrienden blijven slapen. Maar in werkelijkheid zagen we marathonavonden van Netflix kijken voor ons waarbij we heerlijk onderuit op deze bank konden liggen.


Slaapbank - makkelijk voor logees of comfortabel TV kijkenBedbank - maak van je bank een bed

Kijk jij jouw series liever vanuit bed dan vanaf de bank? Dat kan natuurlijk ook. Heb je in dat geval al eens gedacht aan een verstelbaar bed? Je kunt dan de lattenbodem verstellen waardoor je lekker rechtop kan zitten in je bed. Dat noem ik nog eens comfortabel series kijken!

Verstelbaar bedset - handig voor het televisiekijken

Bekijk alle verstelbare bedsets.

Zo, mijn blog is af en gepubliceerd. Onderweg naar huis nog even langs de supermarkt wat lekkers inslaan en dan naar huis om me te settelen voor de laatste afleveringen van Narco’s.