Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Mand met een deksel, mand van cederhout, opbergdoos van gerecycled papier en inzet van Susanne Bank

3 favoriete opbergmanden van onze inkoper

Datum:

Categorie: Opbergen

Heb je een plek nodig om je plaids, tijdschriften, speelgoed van de kids of andere spullen op te bergen? Ga voor een mooie, hippe opbergdoos of -mand! We hebben onze inkoper Susanne Bank gevraagd om haar drie favoriete opbergboxen uit ons nieuwe assortiment met je te delen. "Ik heb een zwak voor manden dus het is moeilijk om er maar drie te kiezen. Maar er zijn sommige manden die wat extra aandacht verdienen,’’ zegt Susanne.

Mand DANNI met deksel

Mand met deksel, bloemen sierkussens en plaid


"Laat ik beginnen met opbergmand DANNI. Ik vind dit een super stijlvolle mand. Bovendien is het erg praktisch: de deksel is verstevigd met metaal waardoor je DANNI ook als bijzettafeltje of voetenbankje kunt gebruiken. Ga er echter niet op zitten", zegt Susanne met een glimlach. ‘’DANNI is gemaakt van riet. Deze mand is perfect om bijvoorbeeld het speelgoed van de kinderen op te bergen, zodat het niet in de woonkamer rond geslingerd ligt.’’

Zie ook Susannes favoriete kleine meubelen

Opbergmand ABEL

Decoratieve mand met een sierkussen en twee kunstbloemen


‘’Toen ik mand ABEL voor het eerst zag, zag ik het meteen als een alternatieve variant op de tijdschriftenhouder of de brandhoutmand, maar je kunt hem ook gebruiken voor je plaids of breiwerk. Het is gemaakt van cederhout en heeft een prachtige natuurlijke bruine kleur. De natuurlijke uitstraling maakt het een perfecte aanvulling voor elk interieur, of het nu klassiek, bohemian, modern of een heel andere stijl is.’’

Opbergdoos BJORK van gerecycled papier 

Twee opbergdozen van gerecycled papier,een bankje van zwart metaal en een vloerkleed


Opbergdoos BJORK is gemaakt van 100% gerecycled papier en rubberen banden. Veel eenvoudiger wordt het niet. BJORK heeft echter veel mogelijkheden: het is een super elegante en praktische oplossing voor spullen die je wilt opbergen. Bewaar bijvoorbeeld je briefpapier erin, je opladers, afstandsbediening of speelgoed. De opbergdoos heeft een elegante touch waardoor hij in elke interieurstijl past. BJORK is verkrijgbaar in twee maten: een kleine doos van 28 cm breed, 17 cm lang en 8 cm hoog, en een grotere doos van 40 cm breed, 30 cm lang en 18 cm hoog, ‘’zegt Susanne. Met deze opbergoplossingen wordt het ineens een stuk leuker om je spullen op te ruimen!

De nieuwe producten zijn vanaf 2 februari verkrijgbaar in onze winkels. Wat vind jij van de favorieten van Susanne? Laat het ons weten in een reactie.