Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Tot 60% korting op heel veel slaapartikelen tijdens de Slaapweek 

Bekijk alle aanbiedingen
Manden van vilt, opbergbox en houten mand met een afbeelding van Susanne Bank

3 favoriete opbergmanden van onze inkoper

Datum:

Categorie: Opbergen

Heb je een plek nodig om je plaids, tijdschriften, speelgoed van de kids of andere spullen op te bergen? Ga voor een mooie, hippe opbergdoos of -mand! We hebben onze inkoper Susanne Bank gevraagd om haar drie favoriete opbergboxen uit ons nieuwe assortiment met je te delen. "Ik heb een zwak voor manden dus het is moeilijk om er maar drie te kiezen. Maar er zijn sommige manden die wat extra aandacht verdienen,’’ zegt Susanne.

Opbergbox FJORDUR met deksel

Opbergbox van FSC gecertificeerd papier, geurkaars en een pot op een gouden dienblad


"FJORDUR is een erg praktische opbergbox", begint Susanne. "Het heeft hetzelfde formaat als A4 papier dus het is perfect voor je (thuis)kantoor, maar je kunt het ook gebruiken in je kast, voor liefdesbrieven of op een wandplank waar je je opladers van je telefoon in bewaart. Het is helemaal aan jou!"

Opbergbox FJORDUR heeft handvatten waardoor je de box makkelijk verplaatst. Het kakikleurige oppervlak lijkt op stof, maar de doos is in feite gemaakt van gerecycled papier met FSC®-label (FSC® N001715). "De combinatie van de lederlook op de handvatten en de lichte kleuren geeft de opbergbox een bijzondere uitstraling. Voor mij is deze opbergbox echt een aanwinst voor in mijn huis!" vertelt Susanne. 

GRIMUR mandenset van vilt

Vilten mandenset, witte vaas en batterijlamp op een tafel


GRIMUR is een vierdelige mandenset gemaakt van vilt. Aan de buitenkant zijn de manden donkergrijs en aan de binnenkant bruin. "De kleurencombinatie is erg verfijnd vind ik" zegt Susanne.

"GRIMUR bestaat uit een grote, een middelgrote en twee kleine manden. Je kunt de grote gebruiken om de drie andere manden vast te houden, maar het vilt is nogal stug en vormvast zodat je de manden ook lost kunt gebruiken. Organiseer bijvoorbeeld je pennen of misschien een meetlint of haarbanden. Vanwege het natuurlijke materiaal en de organische vorm is GRIMUR perfect als je verlangt naar iets echts, ongecompliceerds en duurzamers." voegt Susanne toe. 

Houten mand HJALMER

Houten mand met een plaid en een groene vaas onder een bankje


"Als laatste wil ik mand HJALMER uitlichten. Net zoals ABEL, een andere populaire mand uit ons assortiment, is deze mand ook gemaakt van dunne stroken cederhout en de mand is perfect voor het opbergen van plaids of speelgoed dat je niet in de woonkamer wilt laten rondslingeren. Ik hou van het materiaal, het doet me denken aan de natuur. Vanwege het geweven oppervlak is dit een goed voorbeeld van hoe een artikel met een handgemaakte look ons terugbrengt naar meer simpele tijden en ons rust brengt," vertelt Susanne. 

Bekijk alle manden en dozen