Handige pompen voor op het oppompen van je luchtbed

Heb je een luchtbed zonder ingebouwde pomp? Dan biedt JYSK je een ruim assortiment pompen voor jouw luchtbed. Je kunt zelf pompen met een voet- of handpomp of gebruik maken van een makkelijke elektrische pomp.
Ben je veel onderweg of op een plaats waar je geen gebruik kunt maken van stroom, dan is een oplaadbare pomp handig! De meeste pompen kunnen gebruikt worden voor diverse soorten ventielen.

Welk type pomp kies jij?

Ons assortiment luchtbedpompen bestaat uit een voetpomp, handpomp of een handige elektrische luchtpomp. Oppompen gaat met de voetpomp heel makkelijk, doordat je rechtop blijft staan en met je voet de pomp indrukt, waardoor er lucht in het luchtbed komt. Met de handpomp kun je veel kracht zetten met je handen en je armen en zo in een handomdraai je luchtbed, campingmatras of zwembad oppompen. Voor de luxepaardjes onder ons is een elektrische luchtpomp een uitkomst. De stekker van deze pomp stop je in het stopcontact of je sluit ‘m aan op de sigarettenaansteker in je auto. Zo kun je overal heel makkelijk jouw luchtmatras opblazen.