Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Kussens - Baby/junior kussens

% Campaign article
 
Kussen JUN 90g TRONFJELLET 40x45
% Campaign article
 
Kussen BABY 25g Ringst. Dun ROYAL 40x45
% Campaign article
 
Kussen JUN 100g Ringst. Dun ROYAL 40x45

Laat uw kind goed slapen met kinderkussens

Welk kussen uw kind nodig heeft, is een individuele keuze. Het hangt onder meer af van de leeftijd van uw kind. Bij JYSK vindt u een breed assortiment kinderkussens die voldoen aan de individuele behoeften van uw kind.

Net als volwassenen hebben kinderen behoefte aan slaap om opnieuw energie op te doen voor de activiteiten van de volgende dag. En wie nog niet zo oud is, heeft nog zo veel te leren en te onderzoeken. Daarom is een goed kinderkussen belangrijk.

Bij JYSK kunt u kinderkussens kopen met een vulling van dons en veren of een vulling van vezels, en ook kussens van het merk WellPur, die uit geheugenschuim bestaan. Daarnaast hebben we babykussens met natuurlijke vulling of vezels.

Alle kinderkussens van JYSK zijn allergievriendelijk en hebben het milieu- en gezondheidskeurmerk Öko-Tex. Bovendien kunnen ze allemaal in de machine worden gewassen, zodat huisstofmijt, stof en vuil verwijderd worden.

Bij de kinderkussens hoort natuurlijk ook een goed dekbed. Een goed dekbed en kussen helpen uw kind het meeste uit zijn slaap te halen.

ONTVANG €5 KORTING OP JE VOLGENDE WINKELAANKOOP*

Visa Mastercard