Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Verstelbare tuintafel

Voordelen van een verstelbare tuintafel

Kun je niet kiezen tussen een tuinset met hoge tafel waar je heerlijk aan kunt eten of een loungeset met een salontafel om lekker te relaxen? Of is je tuin niet groot genoeg om beide te plaatsen? Dan hebben wij nu dé oplossing voor je! Een loungeset met een in hoogte verstelbare tuintafel.

Wij hebben meerdere loungesets in ons assortiment die een in hoogte verstelbare tafel hebben. Wil je liever een losse verstelbare tafel? Dat kan nu ook! Tuintafel FARUM tafel is zowel los als bij een loungeset verkrijgbaar en kun je gebruiken als salontafel of eettafel. 


Als je de loungeset neemt met een verstelbare tafel en wat extra stapelstoelen aanschaft, kun je al je vrienden uitnodigen voor zowel een bakje koffie als een uitgebreid etentje. 

Ga je eten, dan kun je de tafel in zijn hoogste stand zetten. Nog zin om lekker na te borrelen, dan zet je de tafel in zijn laagste stand en heb je een salontafel om je drankjes en hapjes op te zetten.

Eén van onze loungesets met een verstelbare tafel is loungeset VEMB. Met deze twee in één set bespaar je geld en ruimte! 

 

Loungeset TANE kun je op meerdere manieren gebruiken. Lees meer over de mogelijkheden van onze multifunctionele loungeset TANE

Ontdek ons ruime assortiment loungesets

Ook de FJELLERUP loungeset heeft een in hoogte verstelbare tafel, doordat je maar één set nodig hebt hou je lekker veel ruimte over op je terras. 

 
Wanneer je maar één set nodig hebt hou je natuurlijk ruimte over, creëer een mooie groene ruimte met onze bloempotten. Een tuinlantaarn maakt het plaatje helemaal af.

De juiste loungeset maakt van je tuin een thuis 

Waarom zou je jezelf het comfort wat je binnen hebt buiten niet gunnen? Met een loungeset creëer je een ontspannen sfeer op je terras. Wanneer je niet veel ruimte hebt moet je efficiënt omgaan met de beschikbare ruimte. Onze loungesets met verstelbare tafels zijn daar perfect voor!  


De tafel die bij de TAMBOHUSE loungeset hoort is ook heel makkelijk te transformeren naar een eettafel. Hou het onderste gedeelte tegen met je voet, til het blad op, draai het een kwartslag en zet het weer terug in de onderkant. Binnen een paar seconden heb je een eettafel in plaats van een salontafel. 

 

Ontdek meer

Gids: Kies de juiste parasol

Gids: Kies de juiste parasol

Zo kies jij de perfecte loungeset voor je tuin

Zo kies jij de perfecte loungeset voor je tuin

Gids: Kies de juiste opbergbox

Gids: Kies de juiste opbergbox

Gids: Stel een modulaire loungeset samen voor je buitenruimte

Gids: Stel een modulaire loungeset samen voor je buitenruimte