Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Loungeset TANE

In the spotlight: De multifunctionele loungeset TANE

Ben je op zoek naar dé perfecte loungeset voor deze zomer maar heb je niet heel veel ruimte? Met onze nieuwe multifunctionele loungeset TANE krijg je drie meubelen in één.

Het compacte design zorgt ervoor dat je met deze loungeset ruimte bespaart. Plaats de in hoogte verstelbare tafel onder de bank en creëer een comfortabel ligbed door de bank en de twee poefs te combineren. Stapel de set wanneer je het niet gebruikt, het neemt hierdoor bijna geen ruimte in. Loungeset TANE is perfect voor een balkon of kleiner terras! De loungeset kun je aanpassen voor elke gelegenheid.

Komen je vrienden langs voor een barbecue?

Gebruik de twee poefs voor extra zitplekken en verstel de tafel naar een comfortabele hoogte om aan te eten. Door de verstelbare poten van de tafel is de loungeset ideaal om lekker aan te eten. 

Geniet van een warme zomeravond met een heerlijke maaltijd en een koud drankje op de zachte en comfortabele kussens.

Heb je een feest in de tuin?

Combineer loungeset TANE met extra stoelen zodat iedereen een zitplek heeft. Verstel de tafel naar de lage hoogte zodat je een salontafel krijgt waar je hapjes en drankjes op kunt zetten.

Een luie dag in de zon?

Maak een luxe ligbed van de loungeset door de twee poefs tegen de bank aan te zetten. De zachte kwaliteitskussens van duurzame polyester zorgen ervoor dat je een dagje heerlijk kunt ontspannen.

Als het wat kouder is kun je altijd een lekker plaid en wat sierkussens op de loungeset leggen. 

Het perfecte balkonmeubel

Het multifunctionele design maakt de TANE een fantastische ruimtebesparende tuinset. Ideaal wanneer je in een appartement met balkon woont of een kleine tuin hebt. Je kunt namelijk je balkon of terras transformeren zonder dat je drie verschillende sets nodig hebt. Door meubelen te vinden die meer dan één doel dienen kun je het meest uit je balkon of terras halen.

Je kunt loungeset TANE opstapelen en dus makkelijk opbergen, waardoor het weinig ruimte inneemt. Gebruik de waterdichte hoes die je standaard bij de loungeset ontvangt en je kunt de set de hele zomer op je balkon of terras laten staan, ook met slecht weer. 

Loungeset TANE is een Online Only artikel en dus alleen via JYSK.nl te verkrijgen. 

 

Ontdek meer

Gids: Kies de juiste parasol

Gids: Kies de juiste parasol

Zo kies jij de perfecte loungeset voor je tuin

Zo kies jij de perfecte loungeset voor je tuin

Gids: Kies de juiste opbergbox

Gids: Kies de juiste opbergbox

Gids: Stel een modulaire loungeset samen voor je buitenruimte

Gids: Stel een modulaire loungeset samen voor je buitenruimte