Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Grijze tuinbank in een hoek op een terras

NIEUW: Tuinbank geschikt voor alle weersomstandigheden

Je herkent het vast wel: op een mooie zomerse dag geniet jij buiten van het lekkere weer. Plotseling betrekt de lucht en begint het te regenen. Je moet als een malle alle tuinkussens opruimen, want deze mogen natuurlijk niet nat worden. Met tuinbank UHRE is dit verleden tijd! De bank is nieuw in ons tuinassortiment en is geschikt voor alle weersomstandigheden. 
 


UHRE is verkrijgbaar in een donkergrijze en een lichtgrijze kleur, zodat je zelf kunt bepalen welke het beste bij jouw terras past. De lichte versie heeft een zomerse uitstraling terwijl de donkere bank een iets exclusievere uitstraling heeft. De kussens zitten vast, ze hoeven niet verwijderd te worden tijdens een regenbui. Ze zijn gemaakt van sneldrogend schuim dat geen vocht opneemt en de structuur van de bank is zo open dat water en lucht er gemakkelijk doorheen stroomt.

Tuinbank voor alle weersomstandigheden

De hoes van tuinbank UHRE is waterafstotend en droogt snel, waardoor schimmels niet makkelijk kunnen ontstaan. De hoes is ook UV-beschermd waardoor de tuinbank lang zijn kleur behoudt.

Voordelen van de tuinbank 

  • Laat UHRE het hele jaar buiten staan. Door de waterafstotende eigenschappen en de ademende structuur kun je de bank slechts een uur nadat de regen is gestopt alweer gebruiken. 
  • Je bespaart tijd. De hoes van de tuinbank is vuilafstotend en gemakkelijk schoon te maken. Eventuele hardnekkige vlekken kun je met water verwijderen
  • Geniet jarenlang van UHRE. De hoes is UV-bestendig waardoor de kleur niet vervaagt. 

Style UHRE met plantenbakken, lantaarns, kussens en plaids en creëer de perfecte plek om te relaxen in de zomerzon. 

Ontdek meer

Ideeën voor de perfecte tuinverlichting

Verwelkom de zomer met trending kleuren

Verwen je vader op Vaderdag

De hangstoel: Het middelpunt van je tuin