Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Reiskussens WELLPUR

Kom uitgerust op je bestemming aan met reiskussens van WELLPUR

JYSK heeft de ergonomische kussens van WELLPUR vernieuwd! Er zijn een aantal nieuwe producten in ons assortiment met een fris design. 

Deze ergonomische kussens zijn perfect voor mensen die comfort en hun gezondheid belangrijk vinden. Iedereen zorgt steeds beter voor zichzelf en de kussens van WELLPUR kunnen je hier een handje bij helpen. 

Het beste reiskussen helpt je te slapen

Tijdens lange autoritten of vluchten kom je vaak in een onnatuurlijke houding terecht als je even wilt slapen. Een WELLPUR reiskussen zorgt ervoor dat je comfortabel in de juiste positie blijft.  Het traagschuim vormt perfect naar je lichaam en werkt drukverlagend op je spieren en gewrichten. Zo kom jij heerlijk uitgerust aan op je bestemming!

Lees hier meer tips: checklist voor vliegreizen


We hebben de WELLPUR serie uitgebreid met nieuwe kussens, naast nieuwe vormen is er ook een andere kleur beschikbaar. Kussens die vaak gebruikt worden zonder kussenslopen, zoals reiskussens, hebben nu een grijze tijk. Hierdoor blijft je kussen een stuk langer mooi dan met een traditionele witte tijk.

WELLPUR matrassen en kussens zijn gecertificeerd met het Standaard 100 by OEKO-TEX ® keurmerk, wat het meest toonaangevende keurmerk is voor textiel.

Sinds de oprichting in 2003 zorgt WELLPUR, wat exclusief bij JYSK verkrijgbaar is, voor extra comfort met zijn drukverlagende traagschuim. Doordat de producten van WELLPUR perfect naar je lichaam vormen neemt het vrijwel alle druk op je spieren en gewrichten weg.

Lees meer over onze vernieuwde WELLPUR collectie

Ontdek meer

Dekbed en kussen met plantaardige stof

Dekbed en kussen met plantaardige stof

De leukste essentials voor een dagje strand

De leukste essentials voor een dagje strand

Hoofdkussengids

Hoofdkussengids

Hoe kies je een geschikt kussen bij nekklachten?

Hoe kies je een geschikt kussen bij nekklachten?