Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
HENNE opbergbox

Een opbergbox die aan alles voldoet

Tuinkussens, waterpistolen, lantaarns, hangmatten, tuingereedschap, barbecues – waar laat je het allemaal wanneer het koud is en je het niet gebruikt?

Een opbergbox is een ideale oplossing wanneer je niet veel ruimte hebt. De HENNE opbergboxen zijn natuurlijk kleiner dan een gemiddeld schuurtje, maar je kunt er toch heel veel in kwijt!


Robuuste opbergbox voor in de tuin

De HENNE opbergboxen zorgen ervoor dat je spullen goed beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden. Ze hebben een stevige constructie en zijn zo gebouwd dat ze goed ventileren, hierdoor ontstaat geen condens aan de binnenkant. 


De HENNE opbergboxen zijn onderhoudsvrij, hebben een mooie houtlook en de kleur vervaagt na verloop van tijd niet. 

Hou je van praktische oplossingen voor in je tuin? Bekijk dan eens ons blog over de multifunctionele loungeset TANE


Je kunt de opbergboxen aan de voor- en bovenkant openen, we leveren er zelfs een hulpstuk bij waarmee je in één beweging de bovenkant van de opbergbox én het deksel van de kliko kunt openen. Als je je opbergbox voor meer waardevolle dingen gebruikt heb je altijd nog de mogelijkheid om er een slot aan te bevestigen. 

Een veelzijdige opbergbox 

HENNE opbergboxen zijn makkelijk te monteren met gereedschap wat iedereen in huis heeft. Ook zijn ze niet alleen ideaal voor je tuin, maar ook voor je zolder, kelder of elke andere plek waar je je spullen droog en schoon wilt bewaren.  

Pas je opbergbox aan naar jouw wensen

De RAVED serie is naast de HENNE serie een goede optie voor jouw tuin. De RAVED biedt veel voordelen die de HENNE serie ook biedt, maar daarnaast is de RAVED serie ook nog eens te schilderen. Hierdoor past de RAVED serie in elke tuin! De opbergboxen zijn enorm duurzaam, hebben een mooie houtlook en zijn net als de HENNE geschikt om een slot aan te bevestigen. Opbergboxen RAVED zijn Online Only artikelen en dus alleen via JYSK.nl te verkrijgen. 

Ontdek meer

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen