Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Off white poef op een vloerkleed met een roze bijzettafeltje

Binnenkijken: Poef OREBO in 4 verschillende interieurs

Poef OREBO is dit najaar nieuw in ons assortiment én is erg populair. Laat je inspireren en ontdek hoe de poef staat in interieurs van verschillende JYSK fans. 

Decoratieve poef

Petra (@instarieur) heeft een bohemian interieur met naturel tinten, waarmee poef OREBO perfect matcht. De poef is een decoratief item wat je mooi kunt stylen met bijvoorbeeld een plaid en een vaas

Off white poef in een bohemian interieur met naturel tinten

 

Denise (@casadidenise) is ook fan van de poef. Ze heeft een licht, Scandinavisch interieur met pasteltinten. De poef heeft een mooie plek voor het raam gekregen en Denise heeft het gestyled met plaid NATTLILJA.

Functionele poef

Bij Annelies (@dirksdotter) is de poef onderdeel van de zithoek in de woonkamer. Naast alleen decoratief, is een poef natuurlijk ook functioneel. Hoe fijn is het om na een lange werkdag je benen uit te strekken op een heerlijk zachte poef? Of leg een dienblad op de poef en je hebt een bijzettafeltje. 

Door de poef tegen een achtergrond met kleur te zetten, creëer je een extra mooi contrast, zoals Amanda (@mijnhuisje_) heeft gedaan. Krijg je bezoek? Gebruik de poef dan als extra zitplek voor je visite. 

Lees over de functies van een poef

Poef OREBO is stijlvol én functioneel. De poef past in veel verschillende interieurstijlen, of het nou Scandinavisch, bohemian, kleurrijk of juist naturel is. Wat vind jij van deze poef? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.


Deze blog is in samenwerking met Petra, Denise, Annelies en Amanda tot stand gekomen. De foto's zijn door hen zelf gemaakt. 

Ontdek meer

Kies het juiste bankje

Kies het juiste bankje

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement