Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Zin in een nieuwe woonstijl? Dit is het enige wat je hoeft aan te passen!

Datum:

Categorie: Woonkamer

Droom jij ook van een nieuwe stijl in je woonkamer zonder er een fortuin aan uit te geven? Een makkelijke manier om je eetkamer van look te veranderen zonder ieder meubelstuk te vervangen, is door het aanschaffen van nieuwe eetkamerstoelen. Lees deze blog over hoe 4 verschillende eetkamerstoelen een totaal verschillende look kunnen creëren terwijl de eettafel hetzelfde blijft!
 

Modern en masculien

Zwarte KLARUP stoeltjes voor een masculiene look

Met de KLARUP eetkamerstoelen krijgt de eetkamer een moderne en masculiene look. Deze zwarte stoeltjes zorgen voor een duidelijk contrast tegenover de lichte muren in de kamer. De stoelzitting heeft een vastzittend kussen wat ervoor zorgt dat je hier de hele avond comfortabel op kunt zitten. De KLARUP stoel is verkrijgbaar in zwart en wit en met metalen poten of met houten poten.
 

Scandinavisch en klassiek

Ga voor een nieuwe eetkamerlook met deze JUNGHOLM eetkamerstoelen

Met de JUNGHOLM eetkamerstoelen krijgt de eetkamer een Scandinavische en klassieke look. Het lichte eiken is de rode draad in deze setting. De JUNGHOLM stoelen hebben een padded zitting met lederlook cover. Comfortabel en praktisch!

Licht en ruimtelijk

Licht en fris voor in je eetkamer, deze witte LANGDAL stoelen

Met de LANGDAL eetkamerstoelen heeft je eetkamer een lichte en open look. De witte kleur en het slimme design zorgen voor optische ruimte in de kamer. De LANGDAL eetkamerstoelen zijn gemaakt van massief gelakt hout.

Warm en gezellig

Kenmerken voor deze grijze JONSTRUP stoelen is het ronde design

Met de JONSTUP eetkamerstoelen wordt er een warme gezellige sfeer gecreëerd in de eetkamer. Kenmerkend voor deze stoelen is het ronde design. De JONSTRUP eetkamerstoelen hebben een gewatteerde zitting met een duurzame hoes in een warme grijze kleur.