Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Tot 60% korting op heel veel slaapartikelen tijdens de Slaapweek 

Bekijk alle aanbiedingen
woonaccessoires

Sneak preview: de nieuwste JYSK woonaccessoires

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Woonaccessoires

Langzaam maar zeker komt het nieuwe indoor woonseizoen in zicht! Ben je benieuwd wat er allemaal nieuw in ons assortiment komt? In ons blog geven wij je een sneak preview van de nieuwe woonaccessoires. 

Multi-inzetbare sidetable

Sidetable VIRUM was er al in het zwart. Voor de liefhebbers van de kleur wit is er goed nieuws! Er komt nu namelijk ook een witte variant. De sidetable staat mooi in vrijwel ieder vertrek en kun je bijvoorbeeld leuk aankleden met  woonaccessoires. Sidetable VIRUM is verkrijgbaar vanaf 16 juli. Lamp JENSPETER, nepplant ASKIL, opbergbak ALFREDO en fotolijst SAMUEL zijn vanaf 31 juli verkrijgbaar. 

Sidetable VIRUM


Hang het aan de muur

Wandplanken zijn handig én staan leuk op een kale muur. Wandplank VASBY ziet er net even anders uit als een standaard wandplank en wordt per 2 stuks verkocht. VASBY is verkrijgbaar vanaf 16 juli en is er ook in de kleur zwart.

Wandplank VASBY

Decoratie ladder VANDSTED is een mooie aanwinst voor je kamer! De ladder is gemaakt van bamboe en is verkrijgbaar vanaf 16 juli. Knoppen HADSTEN zijn een leuk alternatief voor een kapstok. Ze worden per 5 stuks verkocht en zijn vanaf 1 september verkrijgbaar. 

Ladder VANDSTED

Geef decoratie een plek

Leuke bijzettafeltjes of wandplanken kun je nooit genoeg hebben! Je moet immers wel ruimte hebben om planten, fotolijstjes, mandjes en kaarsen een plekje te geven. We hebben alvast een aantal leuke artikelen voor je geselecteerd: 1. tafel met dienblad BALLING (verkrijgbaar vanaf 16 juli), 2. trolley RADBJERG roze (verkrijgbaar vanaf 1 september), 3. wandplank HEJLSMINDE (verkrijgbaar vanaf 16 juli), 4. salontafel DALBY (verkrijgbaar vanaf 16 juli), 5. bijzettafel RANDERUP (verkrijgbaar vanaf 16 juli) en 6. bijzettafels TERP (verkrijgbaar vanaf 16 juli). 


collage bijzettafels

Wat vind jij van de nieuwste JYSK woonaccessoires?