Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Sierkussens

Sneak preview: de nieuwste JYSK decoratie

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Sierkussens, Decoratie

Ik shop graag nieuwe decoratie voor mijn interieur. Met decoratie geef je je kamer een nieuwe look zonder dat je er veel geld aan kwijt bent. Dat is dus nog eens leuk shoppen! Ben je benieuwd wat er dit najaar in onze winkels ligt? Wij geven je een sneak preview van onze nieuwe decoratie voor het indoor woonseizoen 2018. 

Sierkussens in allerlei vormen en printen

Sierkussens zijn onmisbaar als finishing touch! Helemaal hip zijn de ronde velvet kussens. Het ronde sierkussen KUGLEASK is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder donker koraal en oud rose. Of wat dacht je van sierkussen ENGBLOMME met een bloemenprint? Sierkussen LERK heeft een grove structuur en geeft je interieur een stoere look. Alle sierkussens op onderstaande foto zijn verkrijgbaar vanaf 31 juli. 


Sierkussens


Licht in de duisternis

Zodra de dagen weer korter worden, is goede verlichting erg belangrijk. Tafellamp IVAN staat erg sfeervol, is gemaakt van papier en vanaf 31 juli verkrijgbaar. Tafellamp IVAN


Groen, groener, groenst

Wat is een woonkamer zonder mooie, groene planten? In plaats van een standaard bloempot kun je kiezen voor bloempot TORVALD met handvat. Leuk om op te hangen! TORVALD is verkrijgbaar vanaf 31 juli. 

Plantenpot TORVALD


Of vind je een bloempot met pootjes leuker? Ga dan voor bloempot MANDRUP! De mooiste verse bloemen zet je in vaas THEO. MANDRUP en THEO zijn beide vanaf 31 juli verkrijgbaar. 

Plantenpot MANDRUP


Wil je een groen, natuurlijk effect creëren zonder dat je je woonkamer in een hele jungle om moet toveren? Ga dan voor decoratieve schaal INGMUND! INGMUND is verkrijgbaar vanaf 31 juli. 

Decoratieve schaal INGMUND


Wat vind jij van de nieuwe JYSK decoratie?