Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Favorieten van onze klanten

Richt je woning in met de favoriete artikelen van onze klanten

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Woonaccessoires, Inrichten

JYSK levert al bijna 40 jaar Scandinavisch meubilair aan de Denen en is sinds 2006 aanwezig op de Nederlandse markt. 

Met beoordelingen en recensies zoals "Fantastische kast" (de VANDBORG kast) en "Erg mooi, ik heb geen spijt van de keuze" (VEDDE kast), zijn we trots op de het feit dat onze klanten onze producten een algemene beoordeling geven van 4,3 sterren van de 5 sterren.

In dit blog hebben wij een aantal populaire artikelen van JYSK met goede klantbeoordelingen* op een rij gezet. 
 

Decoratie en verlichting

Mooie decoratie maakt van jouw huis een thuis. Daarom is onze categorie inrichting en decoratie erg populair. Vaas FOSS krijgt een glasheldere vijfsterrenwaardering en deze woorden van een gebruiker op JYSK.nl: "Zeer veelzijdige vaas. Ik had deze gekocht als cadeau, maar uiteindelijk heb ik hem voor mezelf gehouden."
 

 

Een andere gebruiker op JYSK.nl beschrijft onze GARD wandplanken met de volgende woorden: "Ik heb er vier gekocht en ze naast het fornuis gehangen om kruiden en specerijen op te plaatsen. Het staat erg leuk!"

De TORLEIF lichtbox is ook een product dat door veel klanten heel erg wordt gewaardeerd - om meer dan één reden: "Fantastisch. Het belangrijkste pluspunt voor mij is dat het op batterijen werkt. Je hebt geen last van rondslingerende kabels.’’ 

Dit is ook het geval met de VILIUS hanglamp: "De lamp geeft veel licht. Het verblindt de ogen niet. Ze is heel eenvoudig te monteren. Zo fijn dat we nog een exemplaar hebben gekocht voor een andere plek in ons huis.’’

 

Lees meer over onze productkwaliteit

Opbergers en andere woonaccessoires

Onze VEDDE kast is één van onze absolute bestsellers, en met reden: "Erg mooie kast, ik heb geen spijt gehad van de keuze. Er is genoeg ruimte in de kast om kleding van twee personen in kwijt te kunnen. Heel fijn!"

Bank VANDSTED is een typisch voorbeeld van Scandinavisch design en perfect voor zowel opslag als decoratie. Onze klanten gebruiken de bank in de gang, in de slaapkamer en elders in het huis. "Echt een mooie bank, mooie kleur, mooie bekleding, zeer snelle levering." 

Veel klanten geven aan dat hun nieuwe JYSK aankoop gemakkelijk te monteren is en dat we graag iets extra's toevoegen, zoals in dit geval met de LEJRE salontafel: "Makkelijk in elkaar te zetten! Ik vind het mooi dat de randen zijn afgerond en ze hebben zelfs viltjes aan het uiteinde van de poten gezet."

 

Thuiskantoor meubelen

Je kunt een volledig kantoor in huis inrichten met onze best beoordeelde JYSK artikelen. Bureau VANDBORG krijgt deze klantenbeoordeling op JYSK.nl: "Geweldig bureau, eenvoudig te monteren en licht in gewicht zodat het gemakkelijk kan worden verplaatst." Het wandrek uit hetzelfde assortiment wordt omschreven met de volgende woorden: "Top, mooi en zeer stabiel rek, ik heb er meerdere".

Combineer ze met bureaustoel ABILDHOLT en je hebt thuis een kantoor met een aantal van onze meest populaire artikelen: "Mooie bureaustoel met goed zitcomfort. Met goede lendensteun. Mooie grijze polyester stof waardoor de stoel ook mooi in de woonkamer past."

 

Bekijk meer klantbeoordelingen
 

* We hebben de selectie gebaseerd op klantenbeoordelingen en verkoopcijfers van juni tot oktober 2018. De beoordelingen komen uit de JYSK NORDIC landen waaronder: Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Nederland, Slovenië, het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië, Oekraïne, Roemenië, Bulgarije, Griekenland en België.